PR CUAET
-
Так розказували в цьому чаті люди, в яких підтискали терміни на федеральному рівні. Тому я й написала, щоб ви спробували пошукати по різних гілках чату про це інформацію. Тоді зможете розпитати детальніше саме тих, хто це робив.
-
Ні, бо мова йшла про той момент коли ви у канаді. Те що статус припиняється після виїзду там також прозвучало. Це ніхто не заперечував.
-
Done
-
@OstapBosak допоможіть будь ласка
-
Тоді, якщо я правильно зрозуміла, будь-яка людина, яка зараз перебуває поза межами Канади і не має статусу, як тільки починається етап eligibility, у разі отримання подібного запиту від офіцера, повинна швидко в’їхати до Канади, і цього буде достатньо?
-
Підкажіть будь ласка, якщо треба спіймати слот для себе, та 2-дітей до 12 років. Як це правильно зробити, спочатку вибрати тільки дітей, чи можна ще додати себе, цим флажком?
-
А у вас какая дата подачи?
-
Тегните Остапа, може він щось порадить!
-
Через ATIP можно
-
Вони так можуть робити, але це займає час і тому отримали скани або роздруківку паспорта одиниці....
-
Я бы своим клиентам (чью ситуацию я детально знаю) посоветовал именно так.
-
Дякую!!!!!! Прийшло ще письмо, але на одному листі написано, що заява закрита, а на наступному листі, вони пишуть список додаткових документів, які вони просять надіслати до заяви. Не розумію, чи Надія є, чи немає((( @OstapBosak
-
Всім привіт! Звертаюсь у чат бо у мене вийшла дуже безглузда ситуація з PR portal. Я отримала вже другий емейл в якому написано що я маю зайти в свій PR portal з “existing details”, тобто мені не прийшов тимчасовий пароль. Я потім згадала, що декілька місяців назад я помилково зареєструвала цей портал і звісно пароль я не знаю. Я пробувала зробити новий пароль через «forgot password”, але кожний раз коли його створювала - він не працює. Це сталось 30 жовтня, і на протязі цього місяця я телефонувала в IRCC вже 20 разів і відправила їм стільки ж емейлів. Як результат мені відповіли що я маю використати «forgot password », хоча я ясно вказала що це не працює у мене і це і є проблема, або надіслати їм інший емейл на який вони створять новий портал. Після декількох дзвінків після цього мені оператор сказав що вони мені відправили новий пароль на новий емейл, але я нічого не отримала. На запитання і що мені робити далі, мені кажуть що чекати, але скільки і який резолюшн не відомо. Куди ще написати -кажуть нікуди. Куди зателефонувати- нікуди. Escalate my case - не можливо. У мене закінчується ворк перміт достатньо скоро і я просто не розумію що мені робити взагалі і до кого звертатися. Можливо є організації або юристи хто може допомогти до них достукатися? Бо я вже сходжу з розуму їм телефонувати кожний день.
-
Одразу під вашим цим повідомленням людина написала свій досвід щодо цього.
-
А Вы перечитайте диалог. Шла речь в том числе о том, когда человек выезжает из Канады. Пару красноречивых сообщений специально прикреплю
-
Варто її доукомплектувати і подати заново
-
Провінційну
-
Можна вам написати в особі,хотіла би дещо запитати за коледж Brown?
-
Повернули провінційно чи федеральну заявку?
-
Так))
12 Jan 2024, 17:45
344316/467922
about an hour ago