PR CUAET
-
Done
-
@OstapBosak допоможіть будь ласка
-
Тоді, якщо я правильно зрозуміла, будь-яка людина, яка зараз перебуває поза межами Канади і не має статусу, як тільки починається етап eligibility, у разі отримання подібного запиту від офіцера, повинна швидко в’їхати до Канади, і цього буде достатньо?
-
Підкажіть будь ласка, якщо треба спіймати слот для себе, та 2-дітей до 12 років. Як це правильно зробити, спочатку вибрати тільки дітей, чи можна ще додати себе, цим флажком?
-
А у вас какая дата подачи?
-
Тегните Остапа, може він щось порадить!
-
Через ATIP можно
-
Вони так можуть робити, але це займає час і тому отримали скани або роздруківку паспорта одиниці....
-
Я бы своим клиентам (чью ситуацию я детально знаю) посоветовал именно так.
-
Дякую!!!!!! Прийшло ще письмо, але на одному листі написано, що заява закрита, а на наступному листі, вони пишуть список додаткових документів, які вони просять надіслати до заяви. Не розумію, чи Надія є, чи немає((( @OstapBosak
-
Всім привіт! Звертаюсь у чат бо у мене вийшла дуже безглузда ситуація з PR portal. Я отримала вже другий емейл в якому написано що я маю зайти в свій PR portal з “existing details”, тобто мені не прийшов тимчасовий пароль. Я потім згадала, що декілька місяців назад я помилково зареєструвала цей портал і звісно пароль я не знаю. Я пробувала зробити новий пароль через «forgot password”, але кожний раз коли його створювала - він не працює. Це сталось 30 жовтня, і на протязі цього місяця я телефонувала в IRCC вже 20 разів і відправила їм стільки ж емейлів. Як результат мені відповіли що я маю використати «forgot password », хоча я ясно вказала що це не працює у мене і це і є проблема, або надіслати їм інший емейл на який вони створять новий портал. Після декількох дзвінків після цього мені оператор сказав що вони мені відправили новий пароль на новий емейл, але я нічого не отримала. На запитання і що мені робити далі, мені кажуть що чекати, але скільки і який резолюшн не відомо. Куди ще написати -кажуть нікуди. Куди зателефонувати- нікуди. Escalate my case - не можливо. У мене закінчується ворк перміт достатньо скоро і я просто не розумію що мені робити взагалі і до кого звертатися. Можливо є організації або юристи хто може допомогти до них достукатися? Бо я вже сходжу з розуму їм телефонувати кожний день.
-
Одразу під вашим цим повідомленням людина написала свій досвід щодо цього.
-
А Вы перечитайте диалог. Шла речь в том числе о том, когда человек выезжает из Канады. Пару красноречивых сообщений специально прикреплю
-
Варто її доукомплектувати і подати заново
-
Провінційну
-
Можна вам написати в особі,хотіла би дещо запитати за коледж Brown?
-
Повернули провінційно чи федеральну заявку?
-
Так))
-
Листи від вашого роботодавця(ів) із зазначенням вашої посади, дати початку роботи, тривалості роботи, основних обов’язків. Копії ваших платіжних відомостей із зазначенням імені роботодавця, вашої посади та кількості відпрацьованих годин. Записи про роботу.
-
Що хочуть? Т4, пейстаби, виписку з банку?
12 Jan 2024, 17:45
344318/433085
11 minutes ago