PR CUAET
-
Можна вам написати в особі,хотіла би дещо запитати за коледж Brown?
-
Повернули провінційно чи федеральну заявку?
-
Так))
-
Листи від вашого роботодавця(ів) із зазначенням вашої посади, дати початку роботи, тривалості роботи, основних обов’язків. Копії ваших платіжних відомостей із зазначенням імені роботодавця, вашої посади та кількості відпрацьованих годин. Записи про роботу.
-
Що хочуть? Т4, пейстаби, виписку з банку?
-
@OstapBosak підскажіть будь ласка
-
Щось я почала хвилюватися, бо в моєму листі не було ні логіна ні пароля, а просто інструкція що треба зробити і ссилка де саме. В порталі 1 було все ж сказано, що має бути логін і пароль.
-
Ми додавали Job offer, Job approval letter
-
Дякую, за допомогу
-
А ви не додавали лист від роботодавця?
-
Я буду відвертим в мене повернуте заявок на провінційному етапі не було тому практичного досвіду немає
-
Але так як прийшов лист що заявка закрита навряд чи це можливо
-
Якщо є вікно куди, пробуйте
-
Дякую VIKKY 13404 @liza5300 🙏🙏🙏 (А я ходила по сайту і не могла знайти, тепер бачу.)
-
Так
-
Ви маєте на увазі додати до цієї ж заяви документи і відправити? Або знову робити нову заяву?
-
Зараз jal діє лише 2 міс, тож якщо відповідь проходить більше ніж через 2 міс, для нової заявки треба новий jal?...
-
На жаль, не знали цієї інформації ( Дякую велике всім за допомогу!! Будемо знову робити Job offer і намагатися далі(
-
Якщо ви не бачите що я погодився з тим що статус закінчується після виїзду то мені нічого додати. Проте що обовязково мають відмовити з приводу виїзду почитайте ще раз коментар Остапа. На батьків багато хто отримав еліджибиті. А відмова поки що одна.
-
Цього на жаль дійсно мало. Ми також додаємо референс щоб підтвердити той досвід який вони просять (мінімум 6 місяців), плюс за той період всі пайстаби і банківські виписки на які приходять гроші
12 Jan 2024, 17:45
344333/427480
about a minute ago