PR CUAET
-
А ви не додавали лист від роботодавця?
-
Я буду відвертим в мене повернуте заявок на провінційному етапі не було тому практичного досвіду немає
-
Але так як прийшов лист що заявка закрита навряд чи це можливо
-
Якщо є вікно куди, пробуйте
-
Дякую VIKKY 13404 @liza5300 🙏🙏🙏 (А я ходила по сайту і не могла знайти, тепер бачу.)
-
Так
-
Ви маєте на увазі додати до цієї ж заяви документи і відправити? Або знову робити нову заяву?
-
Зараз jal діє лише 2 міс, тож якщо відповідь проходить більше ніж через 2 міс, для нової заявки треба новий jal?...
-
На жаль, не знали цієї інформації ( Дякую велике всім за допомогу!! Будемо знову робити Job offer і намагатися далі(
-
Якщо ви не бачите що я погодився з тим що статус закінчується після виїзду то мені нічого додати. Проте що обовязково мають відмовити з приводу виїзду почитайте ще раз коментар Остапа. На батьків багато хто отримав еліджибиті. А відмова поки що одна.
-
Цього на жаль дійсно мало. Ми також додаємо референс щоб підтвердити той досвід який вони просять (мінімум 6 місяців), плюс за той період всі пайстаби і банківські виписки на які приходять гроші
-
Letter of employment T4, Paystub за пів року+ Виписки з банку за той же період де видно надходження коштів ,Record of Employment
-
Там було віконце для листа від роботодавця з описом обов'язків і терміном роботи...
-
Это Вы к чему сейчас?) мысли вслух?) почитайте, о чем речь вообще, прежде чем рекомендовать мне что-то искать или не искать😁
-
Не известно что у них теперь будет А вообще в таких ситуациях надо советоваться с иммиграционным консультантом Или звонить в Ircc и узнавать
-
Не нужно никакой квитанции. Оплата онлайн , как последний этап, что Вы все правильно заполнили, в вашем кабинете на сайте.
-
Якщо у вас є ДІЯ, то паспорти будуть там. Я по скріншоту з Дії отримала новий Ворк Перміт
-
Не хочу с Вами ввязываться в спор, тем более что Вы до сих пор не видите разницы между визой и статусом. Многие получили eligibility находясь вне Канады, так как у них был действующий WP
-
А що ви загружали, як підтвердження фінансового забезпечення? У дитини ще немає жодного рахунку
-
Доброго дня. Плануємо подались на днях на новий WP. Кто вже подавався підкажіть будь-ласка, куди платити 255 дол? Щоб відразу квитанцію прикріпити. І фото для прикріплення до заявки самому можна же зробити? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
344342/427456
3 minutes ago