PR CUAET
-
Доброго дня. Плануємо подались на днях на новий WP. Кто вже подавався підкажіть будь-ласка, куди платити 255 дол? Щоб відразу квитанцію прикріпити. І фото для прикріплення до заявки самому можна же зробити? Дякую
-
А я не понимаю люди подали на пр Извините катаются туда сюда Или вообще приехали на 2 дня подали и уехали Почему вы ищите кто что сказал Неужели нет ответственности за свои действия Пр получить это не по Куету приехать Некоторые по 5-8 лет ждали в стране исхода А сейчас государство смотрит приехали вроде с одной сумкой, вроде денег небыло у людей , в стане война. И если катаются значит не чувствуют опасности или её нет. Это мне агент с кол центра сказал Не ищите кто что сказал, а отвечайте за свои действия
-
В якому то консульстві?
-
Вітаю Чи є випадки коли подалися на продовження WP але поставили пункт «звільнення від оплати 255» ? Бо зараз з оплатою . Що робити в такому випадку?
-
На жаль, змінити адресу і номер телефона можна тільки при ПЕРШОМУ ВХОДІ в Резерв+
-
Я просто не понимаю когда люди у друг друга спрашивают и потом друг друга обвиняют Если есть консультанты или Ircc
-
Але зверніть увагу на дату дійсності JAl. Щоб знов з ним не морочитись. Т4 за 2023 у вас вже є. Пайстаби чи бумажні чи електронні також. Виписку з банку витягнути з апки чи в бранчі.ROE і LoE роботодавець робить швидко. Все буде добре
-
Всім привіт, комусь прийшло підтвердження щодо виїзного обслуговування в Вінніпезі?
-
Дякую що поділились досвідом Почну певне з кризової
-
Ми коли здавали на паспорт, консул нам сказав що коли буде виготовлений паспорт ми можемо звернутися і нам роздрукують першу сторінку
-
Ви лише приєднали скан з дії, чи ще писали якийсь додатковий лист з поясненням?
-
Едмонтон
-
Одразу обирайте «для себе» і «для дітей» і додавайте другу дитину, так у вас буде 3 слота і ви зможете в один день все зробити
-
Вдячна 🙏🏻 Гарного вечора
-
Поділіться досвідом, якщо оформлювати стаді перміт дитині, яка навчається в школі, то на який термін його видають? Бо в школі видали довідку, що зарахована на навчання до 28 червня 2025 року. Це видадуть до цієї дати чи на три роки?
-
Здесь скорее от наличия пермита основного апликанта в кейсе на момент принятия решения по eligibility. Офицер открыл, там действующий ворк, все, его в принципе не волнует где и как этот человек. А если ничего нет, отсюда запрос где этот человек и если в Канаде, то в каком статусе, почему его нет в кейсе. Думаю как-то так и тем кто заехал туристом только на подачу стоит продумать план Б на случай такого запроса.