PR CUAET
-
У спільній праці ми об'єднуємо досвід професіоналів як Остап та ентузіазм 37000 учасників. Така синергія дозволяє досягати найкращих результатів та реалізовувати ПР. Взаємоповага та відкритість у спілкуванні - запорука нашого успіху. Ми віримо, що спільними зусиллями здатні подолати будь-які виклики та досягти поставлених цілей. Разом ми створюємо сприятливе середовище для розвитку та реалізації потенціалу кожного.
-
Дитині в школі не обов'язково мати стаді перміт. Мої вчаться з візитор рекорд, які доречі ніхто і не просив після їх продовження. Я ходила в комісійон сколяр і питала що їм потрібно, бо у старшої був і візитор рекорд і ворк перміт. Вони сказали що вам треба те і продовжуйте, діти вчаться на основі ваших ворк пермітів.
-
🙈 це мабуть від довгого очікування починаю думати, що щось не так зробила ...
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи можна замовити доставку ID карти для дитини 15 років з ДП «Документ» в Празі до консульства в Канаді. Літали у жовтні робити ID карту, бо думала, що без неї ніяк не можна замовити паспорт. Вона зараз у Празі, але летіти забирати дуже дорого перед Різдвом.
-
Зазначається, для основного апліканта: мати діючий статус ТР і знаходитись у Канаді на момент подачі заявки та отримання ПР. От останнє можна дещо розтягнути в часі, коли саме починається те саме отримання ПР? Саме з якого моменту? Але тут конкретно не було діючого статусу ТР . Як би ж був хоч WP. Думаю, що основна причина в цьому, відсутність діючого ТР
-
Наче тут пише що так, але чув що люди зараз платять?
-
Вітаю, може хтось підказати, чи треба обирати "No, I am exempt from paying fees for the application" під час подання на новий Ворк Перміт, чи ні?
-
Звісно потрібно бути в Канаді, бо ви спите, а справа рухається і ніхто не знає коли після вашої відповіді скасується інснуюча віза. Це може статися в любий момент.
-
Нам сьогодні прийшов 2 портал, в одному із листів був логін і пароль. Я спочатку спробувала зайти за старими даними, але не вийшло, тому створила новий, в якому підтягнуло наші дані. Не знаю, думаю що все у всіх буде добре)
-
Платять
-
Офіцер в будь-якому випадку питає це, памʼятайте умови програми. Після цього питання справа рухається далі і скасовується віза, та що в паспорті. На кордоні без візи не пустять. По умовам - має бути тут і крапка. На момент отримання ПР. Коли той момент ? Не знаю. Основний аплікант. Місяця півтора тому зі мною сперечалися і мене лишили права писати тут на 3 тижні. Звинувачувати, що я вводила в оману людей і можна якусь візу тимчасову отримати за межами…. Можна, але виходить що не по нашій програмі. Для основного апліканта є чіткі вимоги.
-
Це образно, справа весь час рухається.
-
Інна чи є у вас посилання що віза може скасуватися в будь-який момент коли аплікант спить?
-
Есть апдейты, какой месяц щас аор получает? Спасибо)
-
Ой ні, хлопці, дякую, я краще тут підходжу. Ваша думка важлива для мене але моя думка для мене важливіша. Тим паче вже цей випадок показав мені наскільки я права і все гарно розумію.
-
А у кого в ІРСС запитувати? Ви вчора казали що там роблять агенти які нічого не тямлять, що адже номер не можуть продиктувати? Сьогодні інша думка?