PR CUAET
-
Переглянула оновлену сторінку сайту і не можу зрозуміти як тепер записатися.
-
Якщо треба раніше слот, якщо на травень для вас пізно, тоді треба, зайти на сайт як на скріншоті і просто на годину лишити в спокої сторінку, поглядуючи чи нема змін, має з'явитися пропозиція записатися в чергу очікування і тоді працівники консульства персонально запропонують вам слот, тільки не прогавте листа бо на роздуми 24 години, якщо не погоджуєтесь то слот іде іншому в черзі
-
я теж чекаю, пишу листи кожен тиждень. лимти просто ігнорують. після нового року планую телефонувати
-
Ох, дякую, що ви є така добра людина, все детально розʼяснили, тепер хоч є ясність, як то все працює. Дякую!!!🙏
-
Звичайну B1/B2
-
-
Добрий вечір, в мене робоча віза закінчується раніше ніж ворк перміт. Мені треба обидва документи поновлювати?
-
Видадуть до терміну дії ворк пермітів батьків.
-
Message from user Кристина has been removed because this user is in spam list (???)
-
А тут можно получать пенсию по инвалидности ? Это имея пр нужно отработать 4 года ?
-
Message from user Кристина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго вечора, був хтось останнім часом в Едмонтоні на подачі? Як вони приймають по слотам, вчасно або з затримкою? Питаю тому що шукаю квітки і хочу зрозуміти якщо ж затримка то на який час.
-
CPPD - это трудовая /накопительная пенсия. Она платится из ваших взносов. Если вы 4 года проработали по WP, получили инвалидность, оформили пенсию и навсегда уехали из канады. Вы её будете получать всю оставшуюся жизнь в любой точки мира без PR , визы и т.д.
-
Другой вопрос - пособие по инвалидности ( если человек не заработал CPPD). Тут у каждой провинции свои правила. В British Columbia CUAETчики целиком и полностью приравнены к гражданам Канады, соответственно и PPMB, и PWD получают. Нельзя покидать провинцию больше чем на 30 дней, чтобы не потерять выплату
-
Ну и суть разная. CPPD - это про то что вы не можете выполнять трудовые обязанности, а PWD BC - про то что у вас трудности с выполнением бытовых задач в повседневной жизни. Возможно комбинация CPPD и PWD BC , но это два отдельных процесса назначения выплат