PR CUAET
-
Дякую
-
Дякую! І ще питає скільки часу планую залишатися в Канада
-
Тобто з відкритим ніяк, хм?
-
Привіт, я отримала Портал 2 і вони просять загрузити фото..я загрузила але на екрані пише що “Your photo is being validated” і так вже хвилин 15…скажіть чи було у вас так?
-
Зрозуміла. І сплачувати Ви будете вже по новій вартості?
-
Клас В мене не світиться таке Взагалі не розумію чи зарахували 1,5 місяці після еліджібіті пройшло
-
Как я поняла по ноутсам background check это 3 раздела: Info sharing Criminality Security И это не параллельные процессы, после 2 первых идет третий заключительный. Не так ли? Security это обязательный… не? что значит “отправили на security”? Можно без security?
-
Мені тільки сьогодні вислали заяву
-
Нет нельзя. Секьюрити будет у всех только одним повезет и их проверка будет считаться тривиальной и закончится за час, а другим не повезет
-
Так Відразу теж заходила
-
і відразу після eligibility? в мене теж писало дату зверху (наступним днем наче), і статус. Потім все пропало
-
Тут було написано щось Потім стало так і це все
-
В мене пуста строчка світиться почала але такого не було Я заходила щодня(
-
таке наче світиться перших пару днів після зарахування. Потім - просто пуста строка
-
Підкажіть коли саме здавали медицину? Чи зараховують зараз якщо більше року тому вона була?
-
Будуть слоти,якщо по укр.годинам субота?!🤔
-
Зверху нічого В медицині було як у усіх написано «you don’t need a medical exam», стандарт Про зарахування - нічого
-
так Ви ж кажете, що було написано "щось":) ось коли там було написано - зверху мала бути дата. Думаю, Ви просто не побачили її, так как увага більше на табличку все ж
-
Так, все приймуть! Нехвилюйтесь, їдьте і робіть! Бо можна мати два діючих паспорти.
-
А от в мене просто пропало
12 Jan 2024, 17:45
344815/445797
5 minutes ago