PR CUAET
-
Сил больше нет гадать. Работаем просто)
-
Доброго дня. У мене виникла проблема Я зареєструвалася на навчання і мені назначили співбесіду сьогодні на 12 годину дея, але я не зрозуміла, що то по Українському часу, а я знаходжусь в Канаді в New Brunswick і в мене зовсім інший часовий пояс, я пропустила цю співбесіду. Дуже про це шкодую, що все не перевірела. Можно ли ще раз записатися на співбесіду, щоб мене зарахували до навчальної групи. Буду вдячна за відповідь і допомогу
-
Ну скорее будут выбирать по дефицитным для Канады профессиям. Вот ещё не совсем поняла про регулируемые профессии. Там выходит вообще нет требований к опыту работы. Но нужно либо получить разрешение на практику либо провести оценку диплома регулирующим органом. То есть не обязательно получить лицензию, состоять в ордене, иметь уже разрешение на практику, а достаточно оценки иностранного диплома регулируемым органом?
-
Дівчина сказала, що поки будуть продовжувати видавати по живій черзі. Коли почнуть видавати по слотам вона не знає
-
саме по цій
-
Вітаю. Маю питання щодо travel document ( той по якому можна подорожувати до отримання пластикової картки PR). Як швидко зазвичай його можна отримати? Він отримується по пошті в паперовому вигляді чи можна отримати онлайн? Чи може його видати офіцер ( чи замовити його відразу у офіцера) при лендінгу. Ситуація: потрібно буде поїхати з Канади на деякий час, у зв'язку з навчанням, через 2 тижні після лендінгу. Дякую.
-
якщо medical passed дата може зникати