PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, подавав дитину на нову візу ще коли дитина була в Україні, але не дочекавшись нової візи забрав дитину по старому паспорту до себе у Канаду. І ось нарешті сьогодні отримав запрошення на вклейку нової візи. Куди мені потрібно відправити паспорт у Канаді щоб вклеїти візу?
-
Відмова скоріш за все через те що ви НЕ є inadmissible. Бути inadmissible є одним з пререквізитів на ТРП, відповідно податися можна буде коли закінчиться паспорт, і з ним статус, і ви залишилися в Канаді в супереч процедурі - і відповідно ви inadmissible
-
Оказывается это так работает? Я думала, что сразу нужно загрузить все документы и оплатить.
-
Виза не дает статус в Канаде. Ворк пермит, в вашем случае, дает вам статус на время его действия.
-
Як варіант можете подзвонити і повідомити що у вас змінився емейл, і просити щоб дали доступ до ПР порталу по новому емейлу
-
Хмм, тоді зазвичай мав би бути новий портал. Якщо дійсно на тому емейлі у вас вже є портал, перевірте чи ви на тому порталі. Бо єПР портал, і є ПР портал для представників. І якщо ви випадково цей емейл використали в порталі для представників, то на звичайний портал вже не пустить (я так випадково зробив, тому в мене професійний портал на мому особистому емейлі, бо звичайний на робочому 🤦♂️)
-
Тому я просто все те саме б брав з собою на кордон, щоб прямо так зробити "заявку" на ВП, і там його на місці отримати
-
І щоб як візитор податися з Канади, потрібно доказати що вона депендант воркера, тобто надати документи про роботу батьків
-
Не мусять. Якщо є віза, то можуть просто впустити по візі
-
В крайнем случае Visitor Record ей всё-равно дадут, а там я уже смогу её подать на OWP, верно?
-
Вот как раз рассматриваю вариант выехать и заехать, что вы подразумеваете под сопровождающими документами?
-
Доброго дня.Підкажіть будь ласка.Подалася на продовження WP в березні, сьогодні прийшла відповідь, дата закінчення WP та ж сама що і першого WP( не продовжили дату). У когось таке було? Що тепер робити? Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Надо иметь план "В", план "С"и т д..
-
Більше того заявили що цього року вже не буде ні СТЕМ ні транспорт ні агро Проте що буде наступного року, як на мене досить розмито поки
-
Дякую. Так, я розумію, що це буде складно. Головне, що є шанс 😣
-
К сожалению нельзя предположения в данной группе ...за это блокируют. Долго примерно на месяц......можно верить только достоверным источникам...как узнать какой номер присвоен заявке?
-
В нас вона, дозапит був 4.11 і відтоді тиша
-
Спасибо!
-
А ворк у вас до какой даты? И стоит ли кует на ворке?
-
В AOR або в листі-запрошені на біометрію
12 Jan 2024, 17:45
345063/446694
4 minutes ago