PR CUAET
-
Тогда да, тут эта программа не поможет, скорее всего. Будем ждать подробностей
-
І останнє, про комунікацію. Просторами інтернету гуляє багато відео з бізнес менеджменту, в яких в різних версія одна і та ж ситуація. Якщо є людина середнього рівня вмінь, яка робить лого за 10 годин. І її ціна 500 дол (50 дол в годину). І є професіонал, який робить роботу не гіршу, а можливо краще за 2 години, то чи повинен він брати меншу оплату? Якщо так то чому він отримує меньше, якщо він робить краще/швидше? В подібних сервісних професіях, наш особистий час дуже обмежений, і його неможна ніяк збільшити. Тим більше що всі консультації, та подачі файлів ми маємо право робити лише самостійно. Асистенти можуть набирати анкети, але їх перевірка, правильність і звірка лише на нас особисто. Тому коли години в добі починають закінчуватися, єдиний спосіб росту, це цінувати свої послгуи дорожче. Наприклад в Александри з вашого скріна десь на десяток років більше досвіду ніж у мене, плюс вона ще й Українськомовний спеціаліст по Квебеку (а таких на пальцях однієї руки).
-
Це далека родина (мого дідуся двоюрідна сестра), хоча ми маємо всі документи, що доводять родинні звʼязки
-
Це в тому числі причина чому я і багато моїх колег не пропонуємо пів години консультації, ні знижок на консультацію. Крім того навіть з банального людського ресурсу, зробити 3 консультації підряд вимагає більше зусиль ніж зробити повну подачу на ПР (я про технічну сторону)
-
Смотря кем приходится родич
-
До речі чисто, для загального розуміння. Консультації, найменш прибутковий і найменш ефективний час для консультанта. І переважно рівно до навпаки для клієнта. З моєї сторони: 1. Поговорити пару питань в чаті/емейлі щоб зорієнтувати 2. Зробити договір і відправити на підпис 3. Зробити інвойс та відправити на оплату 4. Знайти зручний для всіх час та дату, зробити зум і відправити запрошення 5. Провести консультацію 6. Написати саммарі (не всі консультанти це пропонують, але я це роблю для всіх) по всьому про що говорили з лінками і шпаргалками 7. Запроцесити інвойси та зробити документацію для траст аккаунту 8. Відповісти на якісь follow-up запитання Зі сторони клієнта тут переважно є три сценарії результатів: 1. Людина наймає мене вести весь кейс Це те заради чого більшість консультацій і існують, і єдина причина чому вони виправдані враховуючи кількість часу та зусиль які на них тратяться. 2. Людина все і так робила сама, але мала кілька ключових питань, які не давали податися або чітко зрозуміти проядок дій. Це дає можливість зекономити кілька десятків годин самостійних пошуків, та потенційно відвернути від деяких дуже дорогих та критичних помилок. 3. Людина вирішує робити все сама, але тепер має чіткий план дій з лінками та вимогами. Ще й Українською мовою. Економія як мінімум десятків годин самостійних пошуків, та ризики не знайти ту програму яка тій люлдині найкраще підходить.
-
Але обідно, коли є родичі (в 3 поколінні) з якими спілкуєшся, приїжджали до них раніше і вони готові виступити гаранторами і зробити всі документи, але скоріш за все це нічого не допоможе.
-
diia.gov.ua/services/povtorna-vidacha-svidoctva-pro-narodzhennya#:~:text=%D0%A7%D0%B8%20%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%B0%20%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%20%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8%20%D0%94%D0%A0%D0%90%D0%A6%D0%A1,%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BE%D1%8E%20%D0%B0%D0%B1%D0%BE%20%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%8E.