PR CUAET
-
23 января 2024
-
Добрий день, подав батьків на ПР ще літом досі нічого не отримав ні AOR ні запит на біометрію. Це нормально ? Скільки хто чекає вже ?
-
А когда подались?
-
Нет не было, звонила им и потом член парламента им звонил и они сказали что еще криминалити чек
-
Ще пару днів тому, люди говорили що їм прийшло повідомлення, якщо у вас досі немає повідомлення, то не хочу розчаровувати, але ви самі розумієте, кіна не буде
-
Виявляється нас ще багато, хто очікує.
-
А откуда вы знаете на каком вы этапе? У Вас был первый апрув?
-
В том то и дело что пол года нигде не жила… лишь 1.5 месяца и справка только с Украины
-
я надеюсь что и он указал про это в КУАЕТ визе... иначе дело швах
-
У меня муж с судимостью погашеной 18 лет назад, на визу указывала, получили, на пр тоже указала ждем....
-
12 січня останні отримували запити
-
12 січня ще не настало ?
-
Если не указывал то это очень серьезно, 100% пойдет отказ за ложь.
-
Зараз отримували 12 січня, то просто чекати треба. На пошту прийде запит на біометрію.
-
Сложно. В чате было где то выше обсуждалось
-
Нууу, наразі терміни тільки збільшуються( Хоч ми всі дуже сподіваємося, що от-от вони почнуть розглядати швидше, але поки …
-
Дякую вам, Остап! Дуже страшно залишитися без статусу, також це, звичайно, загрожує втратою гарної роботи на час змін.
-
Ну те кто серьезно планировали с дольнейшим пр думаю все указывали, 5 детей он вез не покататься, я так думаю, знаю что подавались по разному...
-
Окей, тепер зрозумів. Ще пів року виходить треба чекати якщо я батьків в середині літа подавав
-
Я тут вже тиждень моніторю і не бачила щоб хтось писав про підтвердження.
12 Jan 2024, 17:45
345172/446533
5 minutes ago