PR CUAET
-
12 січня останні отримували запити
-
12 січня ще не настало ?
-
Если не указывал то это очень серьезно, 100% пойдет отказ за ложь.
-
Зараз отримували 12 січня, то просто чекати треба. На пошту прийде запит на біометрію.
-
Сложно. В чате было где то выше обсуждалось
-
Нууу, наразі терміни тільки збільшуються( Хоч ми всі дуже сподіваємося, що от-от вони почнуть розглядати швидше, але поки …
-
Дякую вам, Остап! Дуже страшно залишитися без статусу, також це, звичайно, загрожує втратою гарної роботи на час змін.
-
Ну те кто серьезно планировали с дольнейшим пр думаю все указывали, 5 детей он вез не покататься, я так думаю, знаю что подавались по разному...
-
Окей, тепер зрозумів. Ще пів року виходить треба чекати якщо я батьків в середині літа подавав
-
Я тут вже тиждень моніторю і не бачила щоб хтось писав про підтвердження.
-
Мы по гум подались весной, пока ждем, одна из причин, по многим экономическим могут быть проблеммы...изза этого...хотя фиг знает....
-
Я думаю на CUAET большинство подавалось от балды и даже не указывали все места работы за 19 лет, что уже говорить о судимостях, думаю ,указывали единицы ,
-
вы можете пробовать. были успешные одобрения.у вас все равно нет другого выхода номер в анкете и скрин из дии
-
пока не подавались
-
Наразі останні новини були від людей, які подали заявки 12 січня - отримують аор і запити на біометрію. Є своєрідна черга. Якщо ви подали літом - то в порядку черги вам ще потрібно чекати
-
Так Номер аплікації і запрос на біометрію більше не отримував ніхто Вони йдуть по порядку До лютого ще далеко Бо 12 січня вже 3 тижні роздають і зараз взагалі тиша
-
Я думаю должен был по честному указать) хотя всякое бывает, он по гум подался?
-
Грошові чеки всі отримали? нам відправили 15 листопада і досі нічого не має. Що робити, що страйкують я знаю. Ще чекати чи кудись писати? Тоді підкажіть куди? дякую
-
Думаю что указывал...он верующий?
-
І після ніхто нічого не отримав чи як? Вибачте я щось не можу зрозуміти
12 Jan 2024, 17:45
345182/431644
2 minutes ago