PR CUAET
-
Рекомендаційний лист з назвою посади, тасками, зп та кількістю пропрацьованих годин. Якщо неможливо отримати від боса, то супервайзер також підійде
-
Скажіть як ви обрали що писати ? Бо немає функції цієї не бачу
-
Все вірно по старій системі черга очікування не працювала, існувала але не працювала (в 99 відсотках)
-
Мне кажется моменты есть у всех
-
Ну бачучи всі тенденції в імміграції становиться трохи лячно.
-
Було
-
Если он будет планировать на гум, держите на меня ориентир...у нас похожая история, только есть и некоторые другие моменты....
-
У кого то сегодня екопр приходил ?
-
люди могут скрывать некоторые факты в страхе того что откажут.... типа сейчас подамся а дальше будет что будет..
-
Відчуття ніби вони місяць видають 12 січня)
-
Через 10 хвилин але швидко треба то робити
-
Так тим у кого п1 19 вересня
-
Подивіться якщо у вас є поштова скринька на будинку не центральна . Хоча може у всіх провінціях по різному але якщо є подивіться , я теж чекала в центральну скриньку а прийшов лист в будинок.
-
Не поганий графік! Тільки шкода шо в п'ятницю не можна буде отримувати готові паспорти
-
Не зрозуміла , текст який писати чи що ?
-
великий канадский рандом. если вы из канады подались и сроки канадские прошли, то пишите в лондон напрямую и говорите, что сроки вышли, а анкета у них оказалась
-
Наш таймлайн! Family sponsorship для 20- річної неодруженої дитини. 14 квітня 2024 - подача 18 квітня - заявка прийнята 3 травня - додали довідку про не судимість з України на всякий випадок. 22 травня - запрос на біометрію. 28 серпня - передали документи на перевірку в Лондон, Онтаріо. 12 листопада - лист про підготовку на в'їзд до Канади. 14 листопада - ПР готовий, запрос на паспорт для вклеювання візи для в'їзду до Канади. 16 листопада - паспорт відправлено. 29 листопада - паспорт з візою і листом COPR отримано.
-
Спробуйте щоб дія та е консул були на різних гаджетах. В мене тільки так працює все
-
В мене щось схоже після того як вони оновили систему. Раніше заходив без проблем, а зараз не впускає. При цьому дія підтверджує все успішно, але далі ніколи не переходить. На сайт попасти не можу
-
А портал 2?)
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago