PR CUAET
-
Я не маю часу,весь час слідкувати тут за повідомленнями!Якщо ви маєте час,то я не маю! Це не реально!
-
Щодня О 12 ночі по Києву система дає 12 нових слотів на травень, в понеділок буде на 24 травня. При умові що в налаштуваннях змінете час на київський тоді побачите слоти
-
Ні проклацати до травня наприклад, повернутися до листопада і займатися своїми справами, поглядуючи час від часу чи змінилася сторінка з пропозицією стати в чергу очікування
-
До чого тут ваш приклад якщо ми зараз обговорюємо етап до AIP. Вам AIP за 1 тиждень видали, а ми вже рік чекаємо, тому в нашому випадку достатньо прикласти пару пей стабів до заявки, на основі цих данних прийматиметься рішення про AIP. А той етап що у вас зараз, він вже не відрізняеться від інших програм, типу провінційної, там все теж саме питають
-
Я не зрозуміла, які претензії до мене у вас??? Ви задали питання, я намагалася вам допомогти тією інформацією, яку знаю, а у відповідь отримала від вас ось це. Це ваш вибір, вас ніхто ні до чого не змушує. Це реально, якщо дійсно є бажання. Кожен сам вирішує на що йому витрачати свій час.
-
Добре,що у вас немає роботи і можете жити в інтернеті!Не у всіх є така можливість 🤷♀️
-
Ну кому дуже треба ті тут живуть практично 🤣🤣
-
Фух 😅дякую що перевірили
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Дякую!І и не хворійте!!!!!
-
О Боже звідки ця Катерина /report
-
З вами все зрозуміло, більше мені не пишіть, будь ласка. Всього доброго.
-
Я не зрозуміла теж!Де ви побачили претензію?????????Я написала,що то я чекала 2,5 години і все,ви вказали,що треба тут в чаті жити,я відповіла,що не маю такої можливості!!!!Тому,які питання і претензії у вас до мене????Не треба перекручувати!!!!!
-
Який рівень англійської?
-
Так, це мені теж пояснили вже. Дякую ще раз
-
Т е если я согласна с мнением Andri, я гоп компания. В принципе, пусть так😘
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, заповнюю аплікацію на федеральний етап, фото зробили у фотографа, цікавить чи потрібно чорно білий скан чи можна сфоткати на телефон і відсканувати у програмі? І чи кольорове?
-
Reported to admins.
12 Jan 2024, 17:45
345359/452839
about an hour ago