PR CUAET
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Дякую!І и не хворійте!!!!!
-
О Боже звідки ця Катерина /report
-
З вами все зрозуміло, більше мені не пишіть, будь ласка. Всього доброго.
-
Я не зрозуміла теж!Де ви побачили претензію?????????Я написала,що то я чекала 2,5 години і все,ви вказали,що треба тут в чаті жити,я відповіла,що не маю такої можливості!!!!Тому,які питання і претензії у вас до мене????Не треба перекручувати!!!!!
-
Який рівень англійської?
-
Так, це мені теж пояснили вже. Дякую ще раз
-
Т е если я согласна с мнением Andri, я гоп компания. В принципе, пусть так😘
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, заповнюю аплікацію на федеральний етап, фото зробили у фотографа, цікавить чи потрібно чорно білий скан чи можна сфоткати на телефон і відсканувати у програмі? І чи кольорове?
-
Reported to admins.
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
Доброго вечора, можливо хтось знає в які години з'являються нові слоти на нотаріальні послуги в посольстві в Торонто? Дякую.
-
Привіт! Працює порада, але чекати явно не 30 хвилин. Я десь дві-три години чекала, не чіпала мишку і не оновлювала сторінку. Тільки-но вилізла кнопка "Записатись в електронну чергу", я на радостях так швидко клікнула, що не встигла сфоткати для історії. Дуже дякую всім, хто мені особисто відписав технологію запису в електронну чергу, по іменам вже всіх не пригадаю. Дай вам Боже здоров'я, мудрості та роботу з великою зарплатою)
-
В сенсі?Я може щось не зрозуміла?Дівчата,вам погано?Це ви звідки взялись,а я в цій групі давно,просто не маю можливості сидіти кожну секунду!
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
Так мені погано, від ваших коментарів, вам тут допомагають відповідаючи на ваші питання, не подобається, знайдіть час після робити та перечитайте про усі зміни від 12 листопада САМОСТІЙНО
12 Jan 2024, 17:45
345367/429005
2 minutes ago