PR CUAET
-
Який нок і скільки балів?
-
Це написано в розділі «Особам старше 16 років»
-
Понятия не имею пока что)
-
А сколько оплачивать?
-
Подскажите, если я правильно понял, после приглашения у меня есть 30 дней, чтобы согласиться и 60, чтобы заполнить формы и оплатить. Итого 90. Верно?
-
Спасибо.
-
А есть перечень документов которые нужно подгружать будет? Или это индивидуально у каждого? 🫣
-
Так. 30 на активацію посилання і 60 днів після активації на заповнення
-
$800
-
Я чекаю eCOPR з 30 жовтня. Поки тиша. Теж дивлюся на хронологію і заздрю тим щасливим людям, хто отримали його швидко
-
Я думаю 60 в общем 🤔
-
Дякую
-
Тут у файлах пошукайте, багато разів кидали checklist
-
AOS
-
Це інфа, яку дістав Стівен Мюрренс через АТІП. І вона ще до скорочення. Загалом, так квота менша трохи буде, але сам уряд вважає, що бал впаде 500 або трохи нижче. З майже 80 тис кандидатів з балом вище 451 на даний момент, більшу частину цих людей складають СЕС кандидати. По різним оцінкам там десь 20-30% людей з ЛМІА. І якщо відмінять бали за ЛМІА для всіх, то це автоматично спустить прохідні бали протягом 2025го.
-
До кожного стріму є чек лист
-
Если идет речь об одной и той же сумме за год (например $4,000) то лучше увеличить ежемесячный платеж, потому что у нас ипотеки с compound interest если те же $4,000 разбиты на 12 платежей они заходят быстрее а значит процент на остаток долга начисляется меньше, таким образом вы выигрываете и в процентах и в выплате всего тела.
-
Скажіть кого сьогодні обрали чи був у когось профіль створений в ЕЕ ? Дякую
-
Дівчати підскажіть будь ласка чи є слоти щоб забрати паспорт Едмонтон
-
Не створювала
12 Jan 2024, 17:45
345442/439187
less than a minute ago