PR CUAET
-
Так, я з вами згідна, але тут кожному своє, і правильно так, як комфортно тій чи іншій людині чи сімʼї. Ми також з чоловіком інвестували в наступні нерухомості після купівлі свого житла, також інвестуємо не тільки в нерухомість. Таким чином у нас уже 5 обʼєктів в Калгарі та Ейрдрі - чотири обʼєкти ми здаємо в оренду, а в одному живемо. Але звісно такий варіант не для всіх зручний, комусь краще швидше виплатити свою нерухомість і не мати абсолютно ніяких боргів, хтось вкладає в нерухомість чи інші інвестиції та збільшує свій капітал. Тут кожен приймає рішення як комфортно для них. Одні люди матимуть мільйони доларів кредитів і сплять спокійно, а хтось має триста тисяч іпотеки і не може спокійно спати, поки не бачить, що виплачена велика частина і постійно зменшується борг. Це так само як наприклад, одним людям спокійно працювати на компанію і мати стабільний дохід, а інші працюють на себе, хоч і з більшими ризиками і не з гарантованою щомісячною сумою, але так їм комфортніше. Тому тут немає правильно чи не правильно, але проконсультуватися із хорошими спеціалістами, які розкажуть що і як працює варто, і тоді приймати своє рішення як підказує своє серце. Не завжди те що хтось робить підходить іншим, є люди, які купили нерухомість для здачі в оренду, намучилися з непорядними орендарями, продали ту нерухомість і більше ніколи не хочуть цим займатися, тому тут треба також обережно, і підготуватися гарно, поспілкуватися з тими, хто уже цим займається успішно, щоб вони підказали які помилки не робити і як варто робити, також варто завжди прораховувати які будуть платежі з урахуванням податку на нерухомість, кондо фі і тд, і розуміти чи це буде вигідно, чи вони планують перепродати через декілька років чи ні, і багато інших нюансів, які варто враховувати.
-
Message from user Диана has been removed because this user is in spam list (???)
-
В мене також так було, прийшлось зробити ключ
-
Message from user Диана has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Maria has been removed because this user is in spam list (???)
-
Мені на емейл
-
Я вчора писала пост в гілці "Хронологія". У доньки продовжений паспорт вже два з половиною роки. Візу для в'їзду в Америку їй вклеювали в цей паспорт і вчора отримала назад паспорт з вклеєною Канадською візою в цей же паспорт. По Америці літала разів з 10 з цим паспортом взагалі без ніяких проблем теж. Продовжений паспорт- це такий самий документ. Не переживайте. ПР їй дали теж з цим паспортом.
-
Так
-
Message from user Ирина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Daria Bobkova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Да. Как только набрал 1095 дней
-
Message from user макс has been removed because this user is in spam list (???)
-
‼️СРОЧНО‼️ ‼️ЭТО КАСАЕТСЯ КАЖДОГО В ЭТОЙ ГРУППЕ‼️ 🔥Строго 20+ Пpoxoдuт o6yченuе для новuчков Пαссивный зαραбοтοκ Удαленнαя coтpyднuчеcтво Для ра6оты нужен смартфон и всего 1 час твоего времени в день Не зακлαдκи и пροчαя еρундα, Все легально Быстрый старт, прибыль вы получите уже в первый день работы ‼️He 6epём нuкaкuх onлат oт вac, мы pa6oтаем нa % (вы зapa6aтываете u только потом делитесь с нами) Кому действuтельно uнтересно пuшuте в лuчку "+" u я обязательно тебе отвечу