PR CUAET
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-after-you-are-nominated#jumplinks-5
-
Цікаво чому нашу програму віддали на розгляд до офіцерів, які розглядають кейси гуманітарної програми, в нас нічого спільного з цією програмою. По гуманітарній кожен кейс абсолютно унікальний і потребує індивідуального підходу і довгого вивчення, в нас є конкретні вимоги до документів і вони мінімальні. Офіцер би мав просто перевірити : це є , це є , це є і все.Це більше подібно до Експрес ентрі, мені здається, і терміни були б іншими...
-
У нас був схожий випадок. Ще раз направили на медогляд і на фінальному етапі трохи повільно все було. Зараз все добре. ПР є
-
Шомаш оформляется в сервис Канада. При мне пришла женщина в сервис Квебек, ей дали бумажку прийти с переводчиком. Я ей помог перевести,чтобы она не тратила время на очереди еще раз и не искала людей, агент ей сказал, что если это шомаж, аненплоймент то это в сервис Канада, если пособие , которое украинцы оформляли по приезду то это в сервис Квебек, хотя и оно по безработице по сути. Но если есть сомнения то пусть сходят в сервис Квебек, а потом пойдут в сервис Канада, там им дадут ссылки куда заходить, что нажимать, дождутся письмо с кодом и тд
-
Нема за що. Возможно на сайтах написана разница, я не знаю почему так. Но вот такой опыт был. Про францизасьон, спросили в колледже у секретаря по орг.вопросам она сказала, что изменения не затронут студентов, которые проходят курс французского в сежепе, университете и третье место я не понял что это, наверное что-то наподобие наших училищ, не знаю, а вот в ветке курсов проходящих в школах будут изменения. Возможно там будут закрывать и переводить все в старшие учебные заведения. Не знаю, но изменения там будут и она подытожила что это вопрос политический.
-
Вчора був перший досвід з моєї сторони. Ми познайомилися, я розказала що мені важко дається в англійській і Catherine обіцяла підготувати завдання наступні зустрічі щоб допомогти. Ні, не виправляла, я часто забувала деякі слова (нервувала) і намагалася пояснити свою думку іншими, а вона казала як вони кажуть, підказувала деякі слова. Ми поговорили про сім'ю, про погоду так як ми живемо в різних провінціях, про роботу, про подорожі, про традиції святкування Різдва в Україні, виявилося що і вона і я відвідували Норвегію, трохи про цю країну. 30 хв пролетіли дуже швидко. Також можна домовлятися які теми обговорювати чи які проблеми є у вивченні і попросити допомогти з їх вирішенням.
-
Сейчас на обслуживании в Виннипеге. Все кто отправлял эмейл по поводу получения готового паспорта, не получил подтверждения. Я тоже не получила, но мой паспорт есть. Получили подтверждение только те кто заказывал услуги по оформлению документов. Если подтверждение нет,то не примут. Надеюсь, кому то полезна эта информация на будущее
-
Я можу частково відповісти, але це моє припущення! Кожну спеціальну програму додають до гуманітарної. Ми в єдиному пулі з Гонконгом і американською програмою. Якщо зʼявиться ще якась спеціальна то і її додадуть до цього пула.