PR CUAET
-
Всім привіт! Виникла потреба продовжити Study Permit для онуків. Донька з онуками в липні подались на PR за програмою Family Reunification, але до закінчення Пермітів (жовтень 2025), PR вони 100% не встигнуть отримати. Тож як мені подати на подовження, якщо я вже маю PR і є їх Legal Guardian? Відео із закріплених дивився, але воно не підходить під мою ситуацію. Дякую всім наперед!
-
Добрый день,подскажите есть ли у кого-то контакты сертифицированного психотерапевта (может это возможно и бесплатно) Который может дать заключение(пример ПТСР)? Спасибо
-
Будь-ласка, поділіться технологією запису!!!🙏🥹😰
-
Підкажіть будь ласка, консульство в Оттаві - на яку саме адресу money order купувати? Українською одну адресу дає, англійською іншу
-
Що тут вибирати, якщо у мене вже є PR? Якщо вибрати Work або Study, то в кінці вимагає оплату.
-
Дякую 🙏 велике за гарний аналіз!
-
Адресу вказуєте свою, а консульство - лише назва "За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada»."
-
В кінці вимагає оплату за ТРИ перміта, тобто по одному на дітей і третій на мене
-
Ось тут я тільки вчора дивилася операційні інструкції. Саме тут видно які ще програми мають спільні інструкції і гайди, і можна зрозуміти що вони в одному стрімі. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery.html
-
Доброго ранку усім, треба термінова допомога . Подався на продовження work permit, очікував 8 місяців.. вчора прийшла відмова. Я постійно працюю, плачу всі абсолютно податки, немає ніякого кріміналу. Повертатись немає куди, на мені дві дитини 5 та 12 років і жінка. Вже подав аплікацію для відбору до AOS по , професія та род діяльності підпадає до еміграційних норм та стандартів. Но в текст відмови такий: This letter refers to your application for a work permit. Based on your application and accompanying documentation that you have provided, I have carefully considered all information and I am not satisfied that you meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act and Regulations. Your application as requested is therefore refused. Under A16(1), a person who makes an application must answer truthfully to all questions put to them for the purpose of the examination and must produce a visa and all relevant evidence and documents that the officer reasonably requires. You failed to disclose your In-Canada Criminality within the Statutory Questions of your application. [X] Your status in Canada is valid until 2025/06/20. Що робити не знаю з цим Будь ласка допоможіть хто знає що з цим робити треба