PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, хто знає? Так як змінились правила та час з 2 грудня у Консульстві Едмонтона ( стара інформація ще на сайті) то отримання вже готового паспорту зараз жива черга чи треба також слот ловити? Пишу їм на пошту, запитую - не відповідають. Може хтось також питав та отримав відповідь? Знає? Підкажіть будь ласка.
-
З того щоб зрозуміти чи ви відповідаєте вимогам. Є оф сайти - заходьте і читайте
-
Дякую, від імені дитини все пройшло. Але треба Proof of Means of Financial Support Надавати мою фінансову інформацію чи може якесь Letter of explanation?
-
-
Друзі, нагадую, що в мене можна замовити переклад таких документів для PR (список не є вичерпним, перелічені ті документи, що найчастіше вимагаються імміграційними програмами): 💎 Свідоцтва про народження / шлюб / розірвання шлюбу / зміну імені тощо; 💎 Внутрішні паспорти (National ID); 💎 Документи про військову службу (воєнні білети, довідки, тимчасові посвідчення тощо); 💎 Довідки про відсутність судимості; 💎 Пенсійні посвідчення; 💎 Трудові книжки; 💎 Шкільні атестати; 💎 Документи про вищу освіту; 💎 Водійські посвідчення; 💎 Документи про реєстрацію бізнесу, виписки з ЄДРПОУ тощо. … та багато іншого ✅ До всіх перекладів додається повний афідавіт перекладача (із зазначенням всіх контактних даних та номеру в канадському реєстрі перекладачів), який засвідчується під присягою у канадського нотаріуса Notary Public саме так, як того вимагає IRCC на провінційному та федеральному рівнях. 🔔Поставити запитання стосовно перекладу Ваших документів, надіслати документи на прорахунок точної вартості роботи та замовити професійний переклад можна 📱написавши мені в особисті повідомлення @ProfTranslation1 ✉️на електронну адресу [email protected] або через вебсайт 🌐prof-translation.ca
-
Здравствуйте ! Подскажите пожалуйста есть ли в группе те, кто подался на продление WP в конце марта, и еще не получил новый? Очень переживаю, что нет никаких обновлений до сих пор . Написала в кризис форму, кроме стандартных ответов большое нет никаких писем
-
Це ви маєте на увазі Visitor мабуть
-
У мене сину ще не прийшло (5років). Але я тільки паспорт зробила йому. Буду писати кризову+ додам паспорт. Але заявка висить "в обробці". Тому чекаємо.
-
Дочці ворк перміт вде отримала, міс назад. Теж довго чекали. І заплатили за біометрію і аплікації 240кад, і за ВП 100
-
Так так