PR CUAET
-
29 листопада прийшло Можете скинути ссилку на офіційний сайт з вибірками?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Доброго дня , сьогодні получилося на запис очікування , от тільки не розумію я переходжу за посиланням там пусто, на пошті нічого немає , куди мають прийти ці запропоновані дати?
-
Зрозуміла, тепер головне аби був той слот)
-
Дякую Вам дуже за розʼяснення та інформацію .
-
Сухопутний кордон це трохи інша справа. Там його можно перетнути
-
Дякую ☺️
-
Так звісно, я напишу
-
Коли запрацювала нова система, очікування було 1-2 доби. Зараз тиждень - два. Але все ж таки працює... Велика кількість бажаючих. Коли отримаєте слот поділіться будь ласка скільки ви чекали. Це дуже важлива інформація для моніторингу системи і в першу чергу для учасників чату. Дякую.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Купили вживане авто, а плями і неприємні запахи не дають насолодитися улюбленим автомобілем? Або хочете підготувати ваше авто до продажу? Чи можливо просто хочете їздити в чистому і свіжому авто ? Тоді звертайтесь до Young Detailer. www.instagram.com/mobile_young_detailer/profilecard/?igsh=NmV3NXpwYmZ5cjBm #рекомендація #реклама
-
А якщо іти у консульство в живу чергу на виготовлення паспорту, чи можна проплати зробити там на місці, чи потрібно заздалегідь через банк? Боюсь якщо всеж таки не вдасться потрапити по живій черзі, що проплата пропаде якщо через банк робити, чи можна буде повернути ?Дякую заздалегідь!