PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка по такому питанню - Я отримав візу w-1 (worker) по програмі CUAET до 4 лютого 2024 на 3 роки. Віза дійсна до липня 2025. Якщо я в'їду на територію Канади, чи отримаю я Open work permit? І чи є часові обмеження по в'їзду для отримання OWP? (Чув, що потрібно в'їхато до кінця 2024, але не знайшов підтвердження) На сайті з описом програми обмежень по в'зду я не знайшов. Але ці часові обмеження прописані для віз, які були видані після 4 лютого 2024. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html?fbclid=IwY2xjawEr2CtleHRuA2FlbQIxMQABHUsMhnpUOeZlLP3wQcIndjHy4ChOkqjWdM-ylTTVkPNyYZ-wu5Bq8QI4ng_aem_o51QlxgEwMecMblJi7Y69A
-
-
-
Можливо @OstapBosak Ви зможете підказати?
-
Ну тут дуже цікаво все теж. Мій нок вапріорі не має тої ліцензії, питання, навіщо нас про це питати? Я ненавмисно клікав щоб пали получити. Так як і кожен старався сам розібратися, припустився помилки. Я не збрехав про англійську, не збрехав про джоб оффер. Я збрехав про сертифікат який в апріорі не можу мати. Тут в тому числі і нерозумні баги програми. Також цікаво як видаються ці запрошення, чи це люди роблять вручну, чи це автоматизований процес.
-
Також цікавить це питання
-
Скажіть будь ласка ви коли оплачували доставку DHL, то вказували той номер що вам дали у консульстві?ПІБ англійською ?
-
Добрий вечір, нам, як українцям, потрібно платити за Study Permit?
-
Вы не там ищете, вот ваше заявление
-
Я подала зі своїм загранпаспортом
-
Вам сюда
-
0000 Нью Брансвик
-
Питання,оформили курьерську доставку,вже 2 рази надсилали (консульству) чеки з оплатою,вони мають щось відповісти типу ок,ваш лист прийнято..бо зрушень по відправлено від пошти нема, нема того коду бо вони казали коли ваш паспорт передадуть буде трек номер за якому можна відслідковувати документ,вивод в мене такий що вони просто не ініціювали вілправленя, тут люди писали що я можу бути в спамі у них,вже просила чоловіка написати їх,і тиша вони просто ігнорують.Підкажіть куди можно ще писати,дзвонити щоб паспорт нарешті відправили до консульства Эдмонтона 🤯
-
От в тому то проблема. Ми не можемо зараз зробити, бо немає документу з резерву. Вже писали в місцевий тцк, відповідь - анонімні звернення не розглядаємо (стаття8 зу). Замкнене коло 🤦