PR CUAET
-
Я думал, что тема с "гаданиями" на application # уже прошла 🙄
-
А ви пробовали в дії подивитись які данні підтягує в ВОД?
-
Народ таке питання , виробив новий паспорт, чи мені потрібно створювати новий аккаунт для продовження візи ? Хто має подібну ситуацію поділіться досвідом
-
Я здесь уже пять лет 😉
-
Ви молодець. Напевно вони розпочали роботу з видачі паспортів. Я чекаю чотири години, чекати ще дві-три години
-
Кинула Вам вище повідомлення. Жінка писала в цьому чаті свій випадок. Від себе скажу, що я теж подавала на паспорт 11 жовтня в Торонто. Паспорт вже прийшов. DHL
-
000 Калгари
-
Можливо все добре і їм не вистачає цих даних. UCI, дату подачі, квітанцію і ту інформацію яку запросили. Тому що наскільки я памьятаю то в формі на представника там нема UCI. Відправте те що просять і передзвоніть бачать лі Вашу аплікацію
-
Я пришла к 8ми, меня приняли где-то в 11
-
Можливо буде цікаво тим, в кого схожа ситуація. Подача на паспорт Едмонтон 11 жовтня. Виготовили паспорт 24 жовтня, я оплатила DHL вранці 27-го жовтня. В той же день відправила імейл з квитанцією в консульство. Ніякої відповіді. Повторний лист 8-го листопада. Так мені ніхто і не відповів. Коли побачила, що людям з тими самими датами почали приходити паспорти, а потім ще й систему видачі змінили почала всім знову писати листи. 19-го листопада DHL відповів, що паспорт не в них. Консульство не відповіло мені жодного разу. Я написала лист-скаргу з усіма скрінами і квитанціями сюди [email protected], відповіді не було. І тільки сьогодні (28 листопада) DHL прислав лист, що вони готують на відправку мій паспорт і дали трек. Висновок: оплачуйте доставку чим швидше і відправляйте фізичний лист в консульство, я думала це минуле сторіччя, але в такій ситуації всі методи годяться) Я б ще побажала задовбувати листами, поки не будете певні, що процес пішов, але як бачите мені так ніхто і не відповів🤓
-
От момента подачи до получения нового паспорта 1 месяц через ДХЛ
-
Або порекомендуйте міграційного консультанта
-
І наступне в мене паспорт закінчується і віза і ворк перміт в вересні наступного року . Чи потрібно мені відкривати на нову візу і ворк перміт чи тільки ворк перміт ?
-
а якщо закордонний паспорт expired? допустимо, людина живе на PR без дійсного паспорта