PR CUAET
-
Кинула Вам вище повідомлення. Жінка писала в цьому чаті свій випадок. Від себе скажу, що я теж подавала на паспорт 11 жовтня в Торонто. Паспорт вже прийшов. DHL
-
000 Калгари
-
Можливо все добре і їм не вистачає цих даних. UCI, дату подачі, квітанцію і ту інформацію яку запросили. Тому що наскільки я памьятаю то в формі на представника там нема UCI. Відправте те що просять і передзвоніть бачать лі Вашу аплікацію
-
Я пришла к 8ми, меня приняли где-то в 11
-
Можливо буде цікаво тим, в кого схожа ситуація. Подача на паспорт Едмонтон 11 жовтня. Виготовили паспорт 24 жовтня, я оплатила DHL вранці 27-го жовтня. В той же день відправила імейл з квитанцією в консульство. Ніякої відповіді. Повторний лист 8-го листопада. Так мені ніхто і не відповів. Коли побачила, що людям з тими самими датами почали приходити паспорти, а потім ще й систему видачі змінили почала всім знову писати листи. 19-го листопада DHL відповів, що паспорт не в них. Консульство не відповіло мені жодного разу. Я написала лист-скаргу з усіма скрінами і квитанціями сюди [email protected], відповіді не було. І тільки сьогодні (28 листопада) DHL прислав лист, що вони готують на відправку мій паспорт і дали трек. Висновок: оплачуйте доставку чим швидше і відправляйте фізичний лист в консульство, я думала це минуле сторіччя, але в такій ситуації всі методи годяться) Я б ще побажала задовбувати листами, поки не будете певні, що процес пішов, але як бачите мені так ніхто і не відповів🤓
-
От момента подачи до получения нового паспорта 1 месяц через ДХЛ
-
Або порекомендуйте міграційного консультанта
-
І наступне в мене паспорт закінчується і віза і ворк перміт в вересні наступного року . Чи потрібно мені відкривати на нову візу і ворк перміт чи тільки ворк перміт ?
-
а якщо закордонний паспорт expired? допустимо, людина живе на PR без дійсного паспорта
-
А мені треб створити нову аплікацію чи можу продовжити на старому акаунті ?
-
Дякую
-
Підскажіть будь ласка якщо я маю водійські права в Онтаріо в переїду в Калгарі треба пере здавати на права чи можно просто обміняти ?
-
А на візу треба окрему аплікацію ? Чи це можна зробити в одній ?
-
📢🇨🇦 IRCC announces: Канада несподівано призупинила популярну програму імміграції 🛂❌ ____________________________________ Міністерство імміграції Канади оголосило про негайне призупинення прийому заявок за програмою приватного спонсорства біженців (PSR) від «Групи п’яти» та спонсорів спільнот. ⚠️Ця програма, що діяла понад 40 років, забезпечила десяткам тисяч людей можливість знайти безпечний притулок у Канаді. 🔑 Ключові моменти: 📅 Призупинення: з 29 листопада 2024 року до щонайменше 31 грудня 2025 року. 📈 Причина: зростання заявок і потреба скоротити терміни обробки. 🤝 Подальші дії: IRCC оброблятиме вже подані заявки і підтримуватиме переселення біженців. 📜 Факт: у 2025 році Канада прийме 23 000 біженців, одночасно вдосконалюючи програму для майбутніх викликів. ⚠️ Що це означає для потенційних спонсорів та біженців? 🍁Для спонсорів: можливість подавати заявки за іншими напрямками спонсорства (наприклад, через інституційні організації). 🍁Для біженців: затримки у розгляді заявок можуть вплинути на процес переселення, проте поточні зобов’язання IRCC залишаються чинними. 🛠 Що робити в умовах змін? 🍁Перевірте статус ваших заявок через онлайн-систему IRCC або зверніться до свого імміграційного консультанта. 🍁Вивчіть альтернативні програми підтримки біженців, які можуть бути доступними через громадські організації чи міжнародні партнерства. 🍁Слідкуйте за оновленнями IRCC для отримання інформації про зміни після 2025 року. Це рішення викликало значний резонанс серед імміграційних консультантів, спонсорів і громадських організацій. IRCC обіцяє, що вдосконалення програми сприятиме її стійкості та доступності у майбутньому. ____________________________ www.instagram.com/p/DDA-5jPMZoJ/?igsh=d2RmaHgxMzNtMm82 #maple_chronicles #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #кленові_історіі #prcuaet
-
Зате з паспортом)))