PR CUAET
-
Я прийшла о 14.15. Будемо до ночі сидіти
-
Я 123, а Ви?
-
🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂 Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: ЕОІ : що треба знати і до чого готуватися? (Текст в описі під reels) 🍂 Alberta Rural Renewal Stream: тезово про програму : переваги & недоліки ; вимоги & документи ; покроковий процес подачі від А до Я ; на що звернути увагу. 🍂Як отримати статус постійного резидента в Канаді для self-employed осіб 🍂 Самостійна подача на ПР: як оцінити свої шанси і з чого починати 🍂 Імміграція до Британської Колумбії: Програми, Переваги та Недоліки 🍂ТОП-10 міфів про Express Entry (Текст в описі під відео) 🍂Квебек запроваджує мораторій на ключові імміграційні програми (Текст під відео) 🍂 Імміграція в Онтаріо: Переваги, Недоліки і Програми 🍂IRCC announces: Основні зміни в Express Entry у 2️⃣0️⃣2️⃣5️⃣ році (опис під відео) 🍂 Нова імміграційна програма від провінції Манітоба: деталі (Опис під відео) 🍂 IRCC announces: Канада несподівано призупинила популярну програму імміграції
-
Якщо створюєте новий профіль в ЕЕ після року, на запитання “Чи подавали ви раніше профіль?” потрібно відповісти “Yes”. Чому це важливо? - Прозорість: IRCC має доступ до вашої історії, тому відповідь має бути правдивою. - Без впливу на шанси: Відповідь на це питання не впливає на ваші шанси отримати запрошення (ITA). Новий профіль потрібен, якщо попередній втратив чинність (після 12 місяців).
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤: "Зменшення імміграційних квот та що нас чекає у 2025 році" 📅 Дата: 1 грудня 2024 року ⏰ Час: 6:00 вечора EST Запрошуємо долучитися до вебінару, організованого у співпраці з Асоціацією українських канадських імміграційних консультантів rcic-ua.ca/ та Telegram каналом для новоприбулих українців T.ME/PRCUAET Цей вебінар присвячений актуальним змінам у канадській імміграційній політиці, зокрема скороченню імміграційних квот, а також очікуваним тенденціям у 2025 році. Спікери: • Олег Шиндлер (Онтаріо) @OlegSchindlerRCIC • Ірина Атаманчук (Онтаріо) @ataimmigration • Богдана Степаненко-Липовик (Альберта) @MLISedmonton На вебінарі обговоримо: 💥Зміни та тенденції федеральної імміграційної політики, скорочення рівня імміграції та вплив на ваші можливості отримання PR у 2025 році 💥Специфічні тенденції програми Онтаріо для номінантів (OINP) у 2025 році 💥 Зміни та прогнози для програми номінантів провінції Альберта (AINP) у 2025 році З нетерпінням чекаємо на вас 1 грудня! Реєстрація за посиланням: us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3Dr8_RGXSYiDTi_UxYxDmQ
-
-
И еще , образование ! Кроме ВЕС с дипломом и переводом надо еще и предыдущие дипломы и аттестат с переводом также! (Например если вы специалист то ВЕС специалиста +сам скан диплома+ перевод , далее туда же добавляете диплом бакалавра с переводом и туда же аттестат с переводом !) это требование прописано в чек листе
-
Дякую!!!
-
Ну вибачте але якщо я знаю що в моїй професії жодних сертифікатів не потрібно то я той пункт пропускаю а не тикаю аби бали набрати, нічого цікавого тут немає, тим паче що Ваша професія сертифікації не вимагає...розумію тих хто заплутався з туризм і хоспіталіті, розумію тих в кого може бути редсіл а може і не бути, але якщо в Вас того навіть не має бути то просто так "ненавмисно кликати щоб бали получити" то ви так ненавмисно намагалися обійти систему щоб покращити свої шанси, для офіцера це буде виглядати саме так, це обман