PR CUAET
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста кто-нибудь продлевал ВП с оплатой? Правильно ли мне вывело сумму на семью из 4-х человек?
-
А що робити тим, хто купив квитки і підлаштувався під попередній розклад? Мешканці інших провінцій мають робити це не за день-два 😔
-
Добрий день! Скажіть будь ласка,чи підходить для додаткових балів по AOS сертифікат Early Childhood Educator level 1. І чи обовʼязково працювати за спеціальністю? Дякую.
-
В гілці подовження паспорту ВП багато інформації на цю тему
-
Потрібен хороший бухгалтер для моєї компанії для подачі декларації. Може хто знає контакти когось хто добре знає свою справу?
-
Чому це? 150$ з особи за ВП. Без різниці який по куает Чи були знову зміни
-
Михайло [6581277189] заблоковано.
-
Ще повинно бути 3 рази по 100. Тому що це відкритий ворк перміт
-
Треба писати їм емейл, описати що ви з пільгової категорії, про всяк випадок надати підтверджувальні документи. І вони мають вам назначити день і час коли вас приймуть.
-
Добрий день, сьогодні після року очікування у мене запитали інформацію про Military Service (про службу в армії). Я в армії не служив і ніяких документів з військкомату ніколи не мав. Я думаю, ви розумієте, як я це зробив. Що мені відповісти офіцеру щодо військової служби та чому я не служив? Дякую.
-
Пишу в особисті
-
Добрий день, сьогодні після року очікування у мене запитали інформацію про Military Service (про службу в армії). Я в армії не служив і ніяких документів з військкомату ніколи не мав. Я думаю, ви розумієте, як я це зробив. Що мені відповісти офіцеру щодо військової служби та чому я не служив? Дякую.
-
Запитайте тут t.me/prcuaet/39128
-
Так. Екіпіровка