PR CUAET
-
Поделитесь и со мной пожалуйста)
-
Дякую
-
Написала )
-
Добро всем, Расскажите люди с опытом, как забирать готовый паспорт из установи Эдмонтон. Живая очередь и смотреть график на сайте консульства? Лететь с запасом в два дня или реально проскочить за один? Ловить Слот на «видачу паспорта», шоб не послали в живій черзі. Я не перша запитую, но очень много разной инфо в чате (интересует new). Заранее спасибо всем не байдужим 🌲
-
А у когось був досвід, коли прилітали з ранку і квитки були ввечері і люди у живій черзі на отримання просто не встигали і їм казали «На наступний день?»
-
Чи правильно я зрозуміла, що консульство в Едмонтоні з 2 грудня видає готові паспорти за живою чергою та бере документи на виготовлення нового закордонного паспорту згідно слотів в електронній черзі? Дякую
-
Хто недавно DHL замовляв доставку паспорта? Чи теж не рухається? Едмонтон
-
Дякую, Костя🩵
-
Гайз, підкажіть будь-ласка. Вчора отримав AOR з другої спроби :), запросили сплатити Right of Permanent Residence Fee(575cad), але це в мене було сплачено, єдине що не сплачено це dependent child fee*2(520cad). Питання в тому що сплачувати, те що запросили, чи те що потрібно?
-
Дякую
-
Так можно и не ловить никакие сплоты, а приезжать так в порядке живой очереди? 😆
-
Я Расскажу все Пишите Ниче не приехало, приехало Дип почтой, ДЧЛ вернул все до копійки за 10 дней, но я и им написала