PR CUAET
-
Інформація перевірена Для Е - трансфер [email protected] www.gofundme.com/f/kreft-scary-diagnoz?utm_campaign=fp_sharesheet&utm_medium=customer&utm_source=facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2z0_lK93yEhNX-mOv5zeejij7RZ9QGELBQJWdVDkKQBImy0vFWNRsmUxY_aem_iskon4TO7Gi5CqNkUphZDw
-
Інформація перевірена Для Е - трансфер [email protected] www.gofundme.com/f/kreft-scary-diagnoz?utm_campaign=fp_sharesheet&utm_medium=customer&utm_source=facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2z0_lK93yEhNX-mOv5zeejij7RZ9QGELBQJWdVDkKQBImy0vFWNRsmUxY_aem_iskon4TO7Gi5CqNkUphZDw
-
Да, к 4 утра подъезжать, что б первым быть.😁
-
🤑Оподаткування доходів українців, отриманих за кордоном Українці, які працюють або отримують дохід за межами України, зобов’язані декларувати іноземні доходи. Основні вимоги: ♦️Податкова декларація: Якщо ви отримували іноземний дохід, ви маєте подати річну декларацію про майновий стан та доходи. ♦️Ставки податку: ПДФО — 18%, військовий збір — 1,5%. ♦️Зменшення податкового зобов’язання: За наявності міжнародної угоди про уникнення подвійного оподаткування, суму річного податкового зобов'язання можна зменшити на суму податків, сплачених за кордоном. ♦️Документи: Необхідно підтвердити доходи та податки, сплачені за кордоном, офіційною довідкою. ♦️Строки: Декларацію слід подати до 1 травня наступного року, а сплату — до 1 серпня. ☝️Дотримання цих вимог допоможе уникнути штрафів і забезпечить правильність податкового обліку. Наші у світі 🌍🇺🇦 | Чат
-
Всім привіт, це Марго і я хочу нагадати про найактуальніші з наших послуг для українців в Канаді: ✅ Довіреності (заяви, згоди) для будь-якої провінції Канади. Забудьте про місяці очікування на апостиль – ми все зробимо за тиждень! ✅ Водійські посвідчення. Втрачені? Викрадені? Пошкоджені? Закінчився строк дії? Не проблема! Ми замінимо та доставимо нове посвідчення прямо до Канади. ✅ Довідки про несудимість. Отримаємо довідку з будь-якої країни ЄС – і жодних довіреностей! ✅ Розлучення без стресу. Без нервів, без особистої участі в судових засіданнях. 💬 Довіртесь професіоналам – ми все організуємо! 📲 Контакти: Telegram: @Margo2145 @iase85 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову та юридичну підтримку для українських переселенців у Канаді та США t.me/grosmeister1 🌍 Вирішимо ваші задачі швидко та без зайвих проблем!
-
Тобто мені треба і у Канаді платити податки і в Україні? За наявності міжнародної угоди про уникнення подвійного оподаткування, суму річного податкового зобов'язання можна зменшити на суму податків, сплачених за кордоном. Ну як би у Канаді податки більші, то платити в Україні чи ні?
-
Всім привіт, це Марго і я хочу нагадати про найактуальніші з наших послуг для українців в Канаді: ✅ Довіреності (заяви, згоди) для будь-якої провінції Канади. Забудьте про місяці очікування на апостиль – ми все зробимо за тиждень! ✅ Водійські посвідчення. Втрачені? Викрадені? Пошкоджені? Закінчився строк дії? Не проблема! Ми замінимо та доставимо нове посвідчення прямо до Канади. ✅ Довідки про несудимість. Отримаємо довідку з будь-якої країни ЄС – і жодних довіреностей! ✅ Розлучення без стресу. Без нервів, без особистої участі в судових засіданнях. 💬 Довіртесь професіоналам – ми все організуємо! 📲 Контакти: Telegram: @Margo2145 @iase85 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову та юридичну підтримку для українських переселенців у Канаді та США t.me/grosmeister1 🌍 Вирішимо ваші задачі швидко та без зайвих проблем!
-
-
Сьогодні мають бути слоти на 24.05?
-
Репрезентатив аккаунт - это другой, отличный от основного аккаунт ? Как его создать на сайте CRA есть? Нашли возможность распечатать доверенность и послать физически по почте, так почта сейчас бастует.