PR CUAET
-
Всім привіт, це Марго і я хочу нагадати про найактуальніші з наших послуг для українців в Канаді: ✅ Довіреності (заяви, згоди) для будь-якої провінції Канади. Забудьте про місяці очікування на апостиль – ми все зробимо за тиждень! ✅ Водійські посвідчення. Втрачені? Викрадені? Пошкоджені? Закінчився строк дії? Не проблема! Ми замінимо та доставимо нове посвідчення прямо до Канади. ✅ Довідки про несудимість. Отримаємо довідку з будь-якої країни ЄС – і жодних довіреностей! ✅ Розлучення без стресу. Без нервів, без особистої участі в судових засіданнях. 💬 Довіртесь професіоналам – ми все організуємо! 📲 Контакти: Telegram: @Margo2145 @iase85 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову та юридичну підтримку для українських переселенців у Канаді та США t.me/grosmeister1 🌍 Вирішимо ваші задачі швидко та без зайвих проблем!
-
Тобто мені треба і у Канаді платити податки і в Україні? За наявності міжнародної угоди про уникнення подвійного оподаткування, суму річного податкового зобов'язання можна зменшити на суму податків, сплачених за кордоном. Ну як би у Канаді податки більші, то платити в Україні чи ні?
-
Всім привіт, це Марго і я хочу нагадати про найактуальніші з наших послуг для українців в Канаді: ✅ Довіреності (заяви, згоди) для будь-якої провінції Канади. Забудьте про місяці очікування на апостиль – ми все зробимо за тиждень! ✅ Водійські посвідчення. Втрачені? Викрадені? Пошкоджені? Закінчився строк дії? Не проблема! Ми замінимо та доставимо нове посвідчення прямо до Канади. ✅ Довідки про несудимість. Отримаємо довідку з будь-якої країни ЄС – і жодних довіреностей! ✅ Розлучення без стресу. Без нервів, без особистої участі в судових засіданнях. 💬 Довіртесь професіоналам – ми все організуємо! 📲 Контакти: Telegram: @Margo2145 @iase85 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову та юридичну підтримку для українських переселенців у Канаді та США t.me/grosmeister1 🌍 Вирішимо ваші задачі швидко та без зайвих проблем!
-
-
Сьогодні мають бути слоти на 24.05?
-
Репрезентатив аккаунт - это другой, отличный от основного аккаунт ? Как его создать на сайте CRA есть? Нашли возможность распечатать доверенность и послать физически по почте, так почта сейчас бастует.
-
І на рік додому їздили?
-
Якщо з першого ворк перміта знімали обмеження то можна не робити медогляд. Справка про несудимість не потрібна була і в перший раз
-
А як прилетіти в перший раз то пройшли в ті 90 днів? Якщо ще є та анкета про проходження- то можна її підгрузити. По суті треба показати, що ви виконали їх вимогу. Тим пасе що на ПР для наших зараз прийняли наче що раз на 5 раз треьа перездавати
-
Ну головне що є документ. Якщо їм треба буде оновлений медогляд- запросять. Хоча сумніваюсь. Можете ще проконсультуватися в різних компаніях типу Acsa, Nych, Cuais і тд безкоштовно
-
Мені теж цікаво. В Європі то ми через Ups відправляли. Думаю, тут зробимо так само. А на яку адресу треба відправляти?