PR CUAET
-
Сьогодні мають бути слоти на 24.05?
-
Доброго ранку.Коли зазвичай можна спіймати слот для Торонто?Можливо в кого є актуальна інформація?Дякую
-
Добрий день. Підкажіть, були ласка, сайти на яких шукати оренду житла. Дякую
-
Возможно надо попасть к врачу, они смогут выписать "улучшенный" аптечный Advil Rx или другое с кодеином... Сходите в walk-in clinic если нет семейного врача
-
Репрезентатив аккаунт - это другой, отличный от основного аккаунт ? Как его создать на сайте CRA есть? Нашли возможность распечатать доверенность и послать физически по почте, так почта сейчас бастует.
-
Підкажіть , якою поштою краще передавати посилки з України в Канаду?
-
І додому також
-
І на рік додому їздили?
-
Не знімали обмеження (
-
Якщо з першого ворк перміта знімали обмеження то можна не робити медогляд. Справка про несудимість не потрібна була і в перший раз
-
Так, документи є про проходження, єдине, що кров вони мою загубили, я перездавала, але по ній документи не отримала (
-
А як прилетіти в перший раз то пройшли в ті 90 днів? Якщо ще є та анкета про проходження- то можна її підгрузити. По суті треба показати, що ви виконали їх вимогу. Тим пасе що на ПР для наших зараз прийняли наче що раз на 5 раз треьа перездавати
-
Ну головне що є документ. Якщо їм треба буде оновлений медогляд- запросять. Хоча сумніваюсь. Можете ще проконсультуватися в різних компаніях типу Acsa, Nych, Cuais і тд безкоштовно
-
Мені теж цікаво. В Європі то ми через Ups відправляли. Думаю, тут зробимо так само. А на яку адресу треба відправляти?
-
Дякую
-
Shhh... quiet now. Muted Vadym for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: petition
-
t.me/prcuaet/25740/133713 Valid or expired
-
Я правильно понимаю, что детям нужно его пройти. И подать на продолжение с приложением писем из учебных заведений?
-
По куает теж треба всім. Просто діти не здають кров та рентген, тільки лікаря.
-
Всем добрый день! Подскажите для маленьких детей для продолжения study permit нужно пройти медогляд? На почту пришли письма, что они не прошли. Но по условиям cuaet нужно было только тем, кто старше 14. Получили новые паспорта. Как продлить визы и study permit?
12 Jan 2024, 17:45
346123/431637
36 minutes ago