Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Бывает разное в жизни) Мы же не исключительно ваше рабочее место обсуждаем. Каждый сам принимает решение как поступить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Дивлячись в якому консульстві
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    читав, ну у нас на работі час від часу саме лейоффи бувають, нікого за хибними виганаданними причинами не звільняють
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliana Hrebenyuk
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка чи хтось робив visitor visa останнім часом в Польщі ? Якщо так,то як довго чекали
    1 Reply Last reply
    0
  • t399786768T Offline
    t399786768T Offline
    Anastasia Karpenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підскажіть будь ласка як можна продовжити work permit?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Павел
    wrote on last edited by
    Добрый день! Подскажите какой документ ребёнок должен получить в аэропорту когда первый раз въезжает в Канаду по cuaet
    1 Reply Last reply
    0
  • t862625949T Offline
    t862625949T Offline
    Philipp Solovyev
    wrote on last edited by
    В том случае что если вдруг ничего не случится и деньги не понадобятся а ипотека выплатится быстрее ? Тем более что сейчас такие проценты по ипотекам, что только mutual funds investment в TFSA могут его перебить, и то не гарантировано.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Еще раз, речь ведь шла чтоб не отдавать последние штаны, как выразился самый первый комментатор. Хотя и этот вариант, если вам он комфортен, имеет место жить. Я просто поддержала ту точку зрения.
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    тут питання в тому, що мене ніхто не питав чи хочу я щоб вони це платили. Вони це платять просто за замовчуванням
    1 Reply Last reply
    0
  • t880220128T Offline
    t880220128T Offline
    Anna Antonova
    wrote on last edited by
    Добрый день подскажите пожалуйста как правильно подать на продление ворк пермита всей семье( двое взрослых и двое детей) нужно создать каждому по отдельности или же как-то можно создать семейную заявку??
    1 Reply Last reply
    0
  • t261760090T Offline
    t261760090T Offline
    Elena 🩵💛
    wrote on last edited by
    Дякую, знову «покращення»)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    И какая выгода если то, что я ложила в mortgage cash account я потом заберу назад в случае нужды или если я те же деньги буду класть на TFSA или просто заставлю работать прямо сейчас?
    1 Reply Last reply
    0
  • t862625949T Offline
    t862625949T Offline
    Philipp Solovyev
    wrote on last edited by
    Так тогда и снимете деньги с mortgage cash account, может процент будет не 4.3 а 3.1. А пока деньги были в ипотеке, вы чуть на процентах сэкономили. Ваша думка имеет право абсолютно, просто вы так все описываете, как будто нет никакой flexibilité если у вас стало сложнее с финансами и деньги лежали в ипотеке.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Вероятность, что что-то случится за 20 лет гораздо выше и вам понадобится фин подушка, чем что не случится.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Якщо ви вже проходили раніше-ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталья
    wrote on last edited by
    Добрый день дівчата. Підкажіть з приводу курсів підготовки до CELPIP. В чоловіка непоганий рівень, пробує проходити пробні тести, але виходить то 6, то 7, то 8. І думаємо спробувати якісь експресс курси. Чи мали ви такий досвід? Підтягувати рівень не потрібно, бо вчити його місяцями часу нема, треба щоб грамотно всю структуру лайфхаки показали. Щоб за місяць-два його пройти. Чи можете ви порадити когось з власного досвіду, щоб і ціна адекватна і не лив води, а грамотно і по ділу розповідав все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Ещё раз. Речь шла о том, чтобы не жить здесь и сейчас, и отдавать последние штаны ради благой цели отдать банку его денежки) Я лишь привела свой пример видения. Например предложенный вариант 3000 где 1000 идет на ипотеку, 1000 на подушку и 1000 на то, чтобы жить свою жизнь здесь и сейчас мне импонирует куда больше, чем вариант, где отдаешь последнее ради уменьшения амортизации когда-нибудь в будущем. Это то, как я поняла автора и что мне откликнулось. А варианты бывают абсолютно разные. Я за 2 года уже наслушалась историй от людей. Мое имхо что деньги лучше держать в отдельном портфеле.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • t650944173T Offline
    t650944173T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Мы приехали сами прошли. Дети нет. А сейчас должны вернуться продолжить детям визы Ииstudy permit
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 сьогодні: "Зменшення імміграційних квот та що нас чекає у 2025 році" 📅 Дата: 1 грудня 2024 року ⏰ Час: 6:00 вечора EST Запрошуємо долучитися до вебінару, організованого у співпраці з Асоціацією українських канадських імміграційних консультантів rcic-ua.ca/  та Telegram каналом для новоприбулих українців T.ME/PRCUAET Цей вебінар присвячений актуальним змінам у канадській імміграційній політиці, зокрема скороченню імміграційних квот, а також очікуваним тенденціям у 2025 році. Спікери: • Олег Шиндлер (Онтаріо) @OlegSchindlerRCIC  • Ірина Атаманчук (Онтаріо) @ataimmigration • Богдана Степаненко-Липовик (Альберта) @MLISedmonton На вебінарі обговоримо: 💥Зміни та тенденції федеральної імміграційної політики, скорочення рівня імміграції та вплив на ваші можливості отримання PR у 2025 році 💥Специфічні тенденції програми Онтаріо для номінантів (OINP) у 2025 році 💥 Зміни та прогнози для програми номінантів провінції Альберта (AINP) у 2025 році З нетерпінням чекаємо на вас 1 грудня! Реєстрація за посиланням: us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3Dr8_RGXSYiDTi_UxYxDmQ
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags