PR CUAET
-
Спасибо большое. Отказ в соответствии с разделом 214b не смогла доказать , что цель визита туризм
-
Вам нужно снова податься на детские. Или почтой всё заново отправить, в том числе заполненные формы. Или онлайн. По вашему выбору. Но точно податься заново.
-
Я чула, що підходить. Хтось с консультантів в цій групі відповідали на це питання якийсь час тому. Не впевнена, що в цій гілці. Її просто перекласти треба і все.
-
Онлайн это просто загрузить документы в разделе submit documents?
-
Вроде это как анкета на имя того человека, на которого подача на паспорт. Если паспорт для ребенка, значит всё должно быть заполнено на имя ребенка. Имя матери там не нужно вообще вписывать
-
Ми подавалися на американську візу через пару тижнів, як подалися по гуманітарній. ПР отримали, американську візу теж.
-
На оформлення паспорта,потім приходиш і фото роблять?(6р.)
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 сьогодні: "Зменшення імміграційних квот та що нас чекає у 2025 році" 📅 Дата: 1 грудня 2024 року ⏰ Час: 6:00 вечора EST Запрошуємо долучитися до вебінару, організованого у співпраці з Асоціацією українських канадських імміграційних консультантів rcic-ua.ca/ та Telegram каналом для новоприбулих українців T.ME/PRCUAET Цей вебінар присвячений актуальним змінам у канадській імміграційній політиці, зокрема скороченню імміграційних квот, а також очікуваним тенденціям у 2025 році. Спікери: • Олег Шиндлер (Онтаріо) @OlegSchindlerRCIC • Ірина Атаманчук (Онтаріо) @ataimmigration • Богдана Степаненко-Липовик (Альберта) @MLISedmonton На вебінарі обговоримо: 💥Зміни та тенденції федеральної імміграційної політики, скорочення рівня імміграції та вплив на ваші можливості отримання PR у 2025 році 💥Специфічні тенденції програми Онтаріо для номінантів (OINP) у 2025 році 💥 Зміни та прогнози для програми номінантів провінції Альберта (AINP) у 2025 році З нетерпінням чекаємо на вас 1 грудня! Реєстрація за посиланням: us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3Dr8_RGXSYiDTi_UxYxDmQ
-
І я, і дружина здавали понад 2 роки тому після приїзду. Але форма прийшла лише на неї. Виходить, мені зарахували мій медогляд, а їй – ні?
-
-
Ребята, добрый день. Подскажите пожалуйста, если мы уехали из Канады может ли это быть задержкой final decision? Мы медицину прилетали делали, все до запросы высылалали.. 6 месяцев с эледжебилити прошло.. подавали 29 октября
-
Якщо подає документи мама, то нічого не треба
-
Але в самому документі, який потрібно надати в лікарні, вказана лише дружина, про мене немає жодного слова.