PR CUAET
-
Ми подавалися на американську візу через пару тижнів, як подалися по гуманітарній. ПР отримали, американську візу теж.
-
На оформлення паспорта,потім приходиш і фото роблять?(6р.)
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 сьогодні: "Зменшення імміграційних квот та що нас чекає у 2025 році" 📅 Дата: 1 грудня 2024 року ⏰ Час: 6:00 вечора EST Запрошуємо долучитися до вебінару, організованого у співпраці з Асоціацією українських канадських імміграційних консультантів rcic-ua.ca/ та Telegram каналом для новоприбулих українців T.ME/PRCUAET Цей вебінар присвячений актуальним змінам у канадській імміграційній політиці, зокрема скороченню імміграційних квот, а також очікуваним тенденціям у 2025 році. Спікери: • Олег Шиндлер (Онтаріо) @OlegSchindlerRCIC • Ірина Атаманчук (Онтаріо) @ataimmigration • Богдана Степаненко-Липовик (Альберта) @MLISedmonton На вебінарі обговоримо: 💥Зміни та тенденції федеральної імміграційної політики, скорочення рівня імміграції та вплив на ваші можливості отримання PR у 2025 році 💥Специфічні тенденції програми Онтаріо для номінантів (OINP) у 2025 році 💥 Зміни та прогнози для програми номінантів провінції Альберта (AINP) у 2025 році З нетерпінням чекаємо на вас 1 грудня! Реєстрація за посиланням: us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3Dr8_RGXSYiDTi_UxYxDmQ
-
І я, і дружина здавали понад 2 роки тому після приїзду. Але форма прийшла лише на неї. Виходить, мені зарахували мій медогляд, а їй – ні?
-
-
Ребята, добрый день. Подскажите пожалуйста, если мы уехали из Канады может ли это быть задержкой final decision? Мы медицину прилетали делали, все до запросы высылалали.. 6 месяцев с эледжебилити прошло.. подавали 29 октября
-
Якщо подає документи мама, то нічого не треба
-
Але в самому документі, який потрібно надати в лікарні, вказана лише дружина, про мене немає жодного слова.
-
У других програмах має портал 1 одразу надзодити але в нашій було декілька випадків коли спочатку надсилають такий лист Повернутись звісно можно тим більше що ваша черга на портал підійшла. Але сказати що це вплине на отримання листа чи порталу - ну я особисто дуже сомніваюсь з того що було у чаті
-
Перша і друга стрічка, то треба вписати дані дитини. Контактний телефон та електронну пошту я вказала мою
-
Это обязательная процедура? Я просто думаю если мы прилетим, ну или главный аппликант влетит в страну может это изменит ситуацию как-то?
-
Доброго вечора. Підскажіть на який імейл відправляли підтвердження проплати DHL та заяву в Торонто? Бо вислав листом,місяць пройшов і тиша. Жодної звістки від DHL чи консульства.