PR CUAET
-
Попросіть бухгалтера подзвонити через його representative
-
Я поняла. Спасибо большое 😊 очень признательна за ответ. А вы по случаю не знаете если еще вора Пермиты в продлевают в аэропорту?
-
Дякую 🥰
-
Змініть часовий пояс на Київ
-
Треба було години перевести по київському часу…0:00год.
-
Давайте все согласимся на том, что мы все очень разные. Я писал лишь что бы люди знали, что если они что-то вложили в ипотеку, то все, эти деньги никак назад не забрать а так же про страховку и от чего она помогает. Я сам сторонник того, что бы жить здесь и сейчас. За три с лишним года работы в банке я видел и слышал столько историй смерти людей моего возраста (20-25) и это помогло расставить мои приоритеты. Я полностью уважаю людей которые хотят закрыть ту ипотеку как можно раньше и потом не иметь такого большого платежа с зарплаты. Каждому действительно свое, давайте мы здесь будем лучше друг другу помогать и не ссориться 🤗
-
Зловила Едмонтон 🥳
-
🥳 вітаю
-
Зловила слот 🥳Едмонтон!!!
-
Спасибо
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 сьогодні: "Зменшення імміграційних квот та що нас чекає у 2025 році" 📅 Дата: 1 грудня 2024 року ⏰ Час: 6:00 вечора EST Запрошуємо долучитися до вебінару, організованого у співпраці з Асоціацією українських канадських імміграційних консультантів rcic-ua.ca/ та Telegram каналом для новоприбулих українців T.ME/PRCUAET Цей вебінар присвячений актуальним змінам у канадській імміграційній політиці, зокрема скороченню імміграційних квот, а також очікуваним тенденціям у 2025 році. Спікери: • Олег Шиндлер (Онтаріо) @OlegSchindlerRCIC • Ірина Атаманчук (Онтаріо) @ataimmigration • Богдана Степаненко-Липовик (Альберта) @MLISedmonton На вебінарі обговоримо: 💥Зміни та тенденції федеральної імміграційної політики, скорочення рівня імміграції та вплив на ваші можливості отримання PR у 2025 році 💥Специфічні тенденції програми Онтаріо для номінантів (OINP) у 2025 році 💥 Зміни та прогнози для програми номінантів провінції Альберта (AINP) у 2025 році З нетерпінням чекаємо на вас 1 грудня! Реєстрація за посиланням: us06web.zoom.us/webinar/register/WN_3Dr8_RGXSYiDTi_UxYxDmQ
-
Не бачу щоб відкрились слоти на 25. 23 і все. Час перевела по Київ у. Підкажіть що не так?
-
Дякую за відповідь 🥰