PR CUAET
-
В мене таке саме було . Я тоді зайшов с планшету , а телефоном сканував код в дію і на планшеті все пішло
-
Вітаю всіх. Продовження ворк перміту. В'їхав в березні 2023 року, одразу зробив медогляд. Лікарня його надіслала до IRCC. Зараз заповнюю анкету та маю питання- чи мав я медогляд лікарями уповноваженими IRCC за останні 12 місяців.... Що маю вказати-Так чи Ні? Бо медогляд робив, але не на протязі останніх 12 місяців...
-
Доброго дня. У мене нестандартне питання, відповідь на яке я не зміг знайти у чаті. Що робити, якщо родич який мав статус pr помер? Чи потрібно написати до ircc і дати їм знати? Чи вплине це на їхнє рішення? Коли подавались родич був живим. Заздалегідь дякую.
-
А у всіх сторінка оновлюється по 5 хвилин? Чи варто заходити в режимі інкогніто?
-
Мне офицер писал что повторная медицина для тех кто больше 6 месяцев не в Канаде.
-
Самостійно дату блище ви не спіймаєте ніяк, їх не додають на сайт, а пропонують тим що в листах очікування записані
-
Ні дату змінила з 23 на 26, але і місто з Оттави на Едмонтон, мені з острова Ванкувер блище до Едмонтона
-
Як то вплине не знаю, але обов’язково треба повідомити ircc.
-
Я теж в тій черзі, маю надію що запропонують щось блище по датах
-
Сожалею вашей утрате