PR CUAET
-
Я теж маю такий апдейт, але дійсно по факту багато хто пройшов це навіть не знаючи це, з розмови з іншими людьми хто вже отримав ПР. Терміни у всіх були різні, але до року мало хто дотягував. Це звичайний час очікування, просто на фоні тим кому пройшов процес швидко, ми виглядаємо сумно.
-
Тобто це рандомно чи як? Чи на цю перквірку щось впливає, що її роблять аж так глибоко?
-
Но в study permit хоть не откажут?
-
Принагідно дуже дякую всім за поради!
-
Хтось вже замовляв доставку паспорту в консульсво УКРПОШТОЮ? В мене в списку країн не показує Канаду. Це в мене одного глюк чи у всіх так?
-
Таки так , консультант по телефону сказав що все ок просто треба ще чекати …..
-
Не знаю, просто довго не було оновлень, в дружини background закінчено ще в кінці червня, а мій ще ні
-
Може ви перейменували файл. Назву файлу не можна міняти.
-
Є певні тригери. Їх доволі багато
-
Бачите апдейт від 22 липня у вас? Це формулювання свідчить про c-check
-
Дякую. Я підозрював що це саме через це, але також думав що може бути глюк😊
-
Поки що з цим проблеми, так як Canada Post бастує
-
Привет Админы! Могу попросить вашего разрешения на создание группы для тех, кто словил слот/оформил паспорт и теперь думает как его извлечь из этого страшного места? Искренне ваша Кристина 🪄
-
Подача 2 листопада 2023. АОР і біометрію отримали на початку жовтня 2024 і то дякуючи журналісту і Наді що добавили нас до листа для міністра.
-
Подскажите, пожалуйста, может кто-то знает, поменяли день когда появляются слоты? Может кто-то подсказать в какой день можно словить слот?
-
Доречна пропозиція. Виглядало б набагато організованіше, оскільки тут все в купу і ті хто шукає слоти і ті що вже забирають паспорти. Підтримую!
-
Добей вечер! Подскажите какие документы нужно собрать для детских бенефитов чтоб отправить запрос письмом. Заранее спасибо
-
Так є адреси на офіційному сайті. Якраз неподалік від мене.
-
А можна ли использовать обновлений паспорт через дию что бы податься на ворк пермит? Или его надо получить физически
-
А можна ли использовать обновлений паспорт через дию что бы податься на ворк пермит? Или его надо получить физически
12 Jan 2024, 17:45
346621/386701
9 minutes ago