PR CUAET
-
Я відправляла листом тільки свідоцтво про шлюб та свідоцтво про народження дитини... більше додаткових документів в мене не просили... Чекаю на виплати 5 грудня.
-
Привет) а сколько примерно в обычное время (без страйков) идут документы с WES после того, как они готовы и они их выслали?)
-
Спасибо большое!
-
Підскажіть будь ласка чи можлива зміна роботодавця коли уже подалися на пр та пройшли біомерію, але є проблеми з роботодавцем і потрібно змінити роботу, чи є це можливим та які нюанси? Дякую
-
Лечу с Виктории, БС Слот типа надо ловить, но он как обычно не ловится Живая очередь/ок Но я умудрилась два паспорта оформить в один день (один был без слота-мой) и улететь в то-то же день
-
Всім привіт. Я маю кілька (9 шт загалом) вільних слотів на Едмонтон в січні для вироблення закордонного паспорта (3 для дорослих і 6 для дітей). Їх всі відмінятиму по певних причинах та в основному тому, що моя сімʼя таки полетить фізично в Україну для вироблення паспортів в екстра—терміновому режимі. Прошу поради,як зробити так, щоб слоти не перейняли боти? Хто знає яку методу — напишіть тут чи в приваті. Одразу зазначу, що дана діяльність — цілком безплатна і буду тільки щиро радий, якщо комусь з вас це допоможе. Дякую
-
9.01 — 10:30 —Едмонтон — зняв своє бронювання щойно
-
Давайте спробуємо вже… Скільки вам потрібно.
-
Ідіотизм просто… Тоді вибачаюсь
-
Ваші слоти забере електронна черга.