PR CUAET
-
Якої аплікації? Вашої?
-
Подскажите, с чего лучше начать подготовку пакета документов при подаче по Атлантической иммиграционной программе? Спасибо заранее
-
Перший раз взагалі, коли прилетіли в Канаду, навіть якщо то було 10 років тому
-
Це коли ви просите банк допомогти вам з самодисципліною ;)
-
Здравствуйте, я работала в море, нам консультант сказала все расписывать. И даже я брала справки о несудимости с мест нахождения компаний суден, хотя я в тех странах физически никогда не была 🤷♀
-
Так, отримували ворк перміт дитині в 14 років, то ж приходив запит на біометрію
-
Message from user Кристина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Чи є хтось в кого в резерві + писалось вирішт проблеми з тцк, І він вирішив. Чи є якісь способи ? Дякую
-
Message from user Вероника Соболева has been removed because this user is in spam list (???)
-
Чи є хтось в кого в резерві + писалось вирішт проблеми з тцк, І він вирішив. Чи є якісь способи ? Дякую
-
Message from user Ника has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вітаю, чи можна літати по Канаді без візи вклеєної у паспорт? маємо тільки фойл-лес (одноразові), підкажіть будь-ласка) хто мав досвід, може достатньо водійського? Дякую
-
Не за что)
-
Спасибо
-
По Канаді можна літати з ID. Віза в середині країни не потрібна
-
Не правда. Є люди, які мали проблеми з документами. Ви чат читаєте? Я подалась в лютому, бо чекала документів від колишнього чоловіка. Багато хто чекав інших документів по інших причинах, з різних місць, окупованих і т.д., маючи прямих родичів, без усіляких «паровозів».
-
Message from user Кирилл Мелихов has been removed because this user is in spam list (???)
-
Каких то бенефитов или дополнительных налоговых кредитов не получаем в связи с диагнозом, в налоговых тоже указываем, что дисабилити в семье нет
-
Message from user Илья has been removed because this user is in spam list (???)
12 Jan 2024, 17:45
346724/429577
about a minute ago