PR CUAET
-
Для тих, хто не сидить постійно за компом і той переходить в сплячий режим: включіть в сусідній вкладці ютуб з музикою або будь яким довгим відео, фільм, це не дасть комп'ютеру заснути. Ось таке радили в групі. Періодично перевіряйте чи з'явилася кнопка
-
Я ничего не утверждаю, просто делюсь находкой, правда или нет я не могу не подтвердить, ни опровергнуть. Беспонятие от чего зависит скорость рассмотрения, программа нп провинциальная конечно, но мне кажется заявки рассматривают именно офицеры находящиеся в вашей провинции и степень их загруженности естественным путём влияет на период ожидания.
-
а що це?
-
Чекаю ще 2 тижні, якраз буде 3 місяці після eligibility і буду телефонувати.
-
Ну якщо це був етрансфер то вас мало запитувати яке ключ слово, і людина яка отримала депозит повинна його вписати після чого він отримає кошти, а ви отримаєте мейл,що кошти були зараховані отримувачеві
-
В ЕЕ такі інформація тільки по дорослим була. Про дитячі діагнози просто не було де сказати
-
Ні, поки що все по старому (
-
Дивіться я також подала лиш ті два свідоцтва і мені прийшов лист шо ше треба паспорт,лист зі школи і підтвердження про оренду,я це знову відправила ше два місяці тому і тишина.А ви в своєму кабінеті бачите шо вам повинні прийти 5 грудня чи як то відбувається?
-
А федерали Вам сказали що вже відправили в MIFI ?
-
Складне питання, можна взяти півгодинну консультацію з цього приводу. Загалом dtc не повязано з medical inadmissibility. Повторний медогляд часто призначають основному апліканту, дітям дійсно часто зараховують попередній. Я б задала питання консультанту.