PR CUAET
-
Так але попасти 1234 навіть самому стало цікаво
-
Я ничего не утверждаю, просто делюсь находкой, правда или нет я не могу не подтвердить, ни опровергнуть. Беспонятие от чего зависит скорость рассмотрения, программа нп провинциальная конечно, но мне кажется заявки рассматривают именно офицеры находящиеся в вашей провинции и степень их загруженности естественным путём влияет на период ожидания.
-
а що це?
-
Собираемся в консульство. Хотел бы уточнить как для идиота. 1. Взрослых фоткают на месте. Верно? 2. Если мама подает детей, то по папе никакие военные документы не нужны. Верно? Полез читать сайт. Формулировки там весьма странные.
-
Я так бачу що якась системамвсе таки є бо номери не по порядку все таки, судячи з нулів.
-
А як взнати чи він отримав кошти? І що за ключ слово? Дякую
-
Чекаю ще 2 тижні, якраз буде 3 місяці після eligibility і буду телефонувати.
-
Ну якщо це був етрансфер то вас мало запитувати яке ключ слово, і людина яка отримала депозит повинна його вписати після чого він отримає кошти, а ви отримаєте мейл,що кошти були зараховані отримувачеві
-
В ЕЕ такі інформація тільки по дорослим була. Про дитячі діагнози просто не було де сказати
-
Ні, поки що все по старому (
-
Дивіться я також подала лиш ті два свідоцтва і мені прийшов лист шо ше треба паспорт,лист зі школи і підтвердження про оренду,я це знову відправила ше два місяці тому і тишина.А ви в своєму кабінеті бачите шо вам повинні прийти 5 грудня чи як то відбувається?
-
В мене так само запис на 16.12 ні прийшло жодного підтвердження навіть (pdf) але коли переходжу в мої візити то запис маю.
-
А федерали Вам сказали що вже відправили в MIFI ?
-
youtu.be/0_xwafmYNIk?si=AyJtw5t10uwE0M6G
-
-
Складне питання, можна взяти півгодинну консультацію з цього приводу. Загалом dtc не повязано з medical inadmissibility. Повторний медогляд часто призначають основному апліканту, дітям дійсно часто зараховують попередній. Я б задала питання консультанту.
-
Я в Онтарио, а мою заявку рассматривают в Ванкувере, хм…. И номер 0001243**
-
Мда, я буду дзвонити через тиждень. Останній раз мені сказали що має пройти 3 міс з моменту коли ircc відправило документи до mifi (стільки часу займає mifi створити мій файл). Я більш ніж впевнена коли буду набирати, мені скажуть що взагалі не існує такої інформації і що я маю просто чекати) у мене вже був досвід з французькими курсами)
-
Вы когда подавались? Разговаривали с живым агентом? Какой статус заявки?
-
12 Jan 2024, 17:45
346792/433028
3 minutes ago