PR CUAET
-
Ну якщо це був етрансфер то вас мало запитувати яке ключ слово, і людина яка отримала депозит повинна його вписати після чого він отримає кошти, а ви отримаєте мейл,що кошти були зараховані отримувачеві
-
В ЕЕ такі інформація тільки по дорослим була. Про дитячі діагнози просто не було де сказати
-
Ні, поки що все по старому (
-
Дивіться я також подала лиш ті два свідоцтва і мені прийшов лист шо ше треба паспорт,лист зі школи і підтвердження про оренду,я це знову відправила ше два місяці тому і тишина.А ви в своєму кабінеті бачите шо вам повинні прийти 5 грудня чи як то відбувається?
-
А федерали Вам сказали що вже відправили в MIFI ?
-
Складне питання, можна взяти півгодинну консультацію з цього приводу. Загалом dtc не повязано з medical inadmissibility. Повторний медогляд часто призначають основному апліканту, дітям дійсно часто зараховують попередній. Я б задала питання консультанту.
-
Мда, я буду дзвонити через тиждень. Останній раз мені сказали що має пройти 3 міс з моменту коли ircc відправило документи до mifi (стільки часу займає mifi створити мій файл). Я більш ніж впевнена коли буду набирати, мені скажуть що взагалі не існує такої інформації і що я маю просто чекати) у мене вже був досвід з французькими курсами)
-
Ну я до нині теж не лишала🤷♀️
-
З 12 років фото роблять на місці. Якщо мама подає документи на дитячий паспорт, то резерв+ не потрібно
-
-
Скажіть будь ласка, а коли у Вас був eligibility ?