PR CUAET
-
Всім привіт! У мене є одне питання: чи може хтось допомогти розібратися, якщо у вас був схожий випадок? Моя мама має багато гриж, і зараз ми чекаємо на зустріч з неврологом. За словами нашого сімейного лікаря, їй знадобиться операція. Чи підходить цей випадок для гуманітарної програми? Якщо ні, то що стосується програми спонсорства? Наприклад, якщо у мене є PR, як я можу допомогти своїй мамі?
-
Update: Подача - 22 Ноября 2023 АОР - 22 Мая Био Отправлено - 13 Июня Military Service Request - Nov 27 Military Service Sent (Instant Email that they received) - Nov 27 AOR of those docs - Dec 2 У всех был АОР, когда отправляли милитари?
-
Система є Список починається з найбільшої кількості нулів Наприклад ті, хто на початку списку мають допустимо 0000001 Пізніше 0000999 Пізніше починається вже три нулі 0001000 Далі 0001099 Далі 0001100 Далі 0001199 ну і так по порядку Просто я працюю в компанії де така ж порядковість клієнтів
-
Так
-
По новий системі ловлі слотів ?
-
А на яку адресу Ви відправляли?
-
@goodkovsky , @OstapBosak Підкажіть будь-ласка, сьогодні планую відправляти аплікацію, та не можу зрозуміти в який розділ, куди саме, прикріпляти листа, нашу історію (Statutory Declaration)? По чату пройшлась з пошуком, але не знайшла цієї інформації. Буду дуже вдячна Вам🙏
-
Де ж та логіка🤔
-
Буду лететь в Эдмонтон и идти в консульство продлевать паспорт. Думал регаться в резерве в тот же день, но сейчас склоняюсь к тому, чтобы делать евод в Дии. Буду держать в курсе как все прошло. Что рекомендуете сделать? Резерв или евод в Дии?
-
Дуже дякую за інформацію.
-
Зрозуміло. Здається не всім приходить підтвердження, а якщо приходить то по різному, може за кілька днів або місяць
-
Народ, підкажіть чи роблять дітям 15 років паспорт без ID картки, ми виїхали як їй було 13.5
-
Подскажите пожалуйста, что в этих цифрах искать? Какая логика? Спасибо....
-
Ответ на имейл и сюда secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Дякую, бо в Україні вимагають ід карту
-
Ви отримали відповідь на своє питання? Не можу написати вам в особисті.
-
Так, роблять. Ми в субботу подавали двом донькам на нові паспорти, тільки запитали. Одній 20, виїхала в 14, другій 16 виїхала в 10 років. Тільки в обох попросили свідоцтво про народження
-
Я все ровно подал еще в сентябре по этой новой паблик полиси. Написал, чтобы они мне по моим другим ID продлили ВП. Там будет видно. А то постоянно пишут, что типа нельзя, но никто не учитывает, что это паблик полиси. Делайте как считаете нужным. Проконсультируйтесь с иммиграционным по поводу еще вашего кейса
-
Йде вже 8 місяц запису на слот ,ото збожеволіти🤣😂😅🥲
-
Боже який жах 🫣
12 Jan 2024, 17:45
346857/431637
32 minutes ago