PR CUAET
-
Де ж та логіка🤔
-
Буду лететь в Эдмонтон и идти в консульство продлевать паспорт. Думал регаться в резерве в тот же день, но сейчас склоняюсь к тому, чтобы делать евод в Дии. Буду держать в курсе как все прошло. Что рекомендуете сделать? Резерв или евод в Дии?
-
Дуже дякую за інформацію.
-
Зрозуміло. Здається не всім приходить підтвердження, а якщо приходить то по різному, може за кілька днів або місяць
-
Народ, підкажіть чи роблять дітям 15 років паспорт без ID картки, ми виїхали як їй було 13.5
-
Подскажите пожалуйста, что в этих цифрах искать? Какая логика? Спасибо....
-
Ответ на имейл и сюда secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Дякую, бо в Україні вимагають ід карту
-
Ви отримали відповідь на своє питання? Не можу написати вам в особисті.
-
Так, роблять. Ми в субботу подавали двом донькам на нові паспорти, тільки запитали. Одній 20, виїхала в 14, другій 16 виїхала в 10 років. Тільки в обох попросили свідоцтво про народження
-
Я все ровно подал еще в сентябре по этой новой паблик полиси. Написал, чтобы они мне по моим другим ID продлили ВП. Там будет видно. А то постоянно пишут, что типа нельзя, но никто не учитывает, что это паблик полиси. Делайте как считаете нужным. Проконсультируйтесь с иммиграционным по поводу еще вашего кейса
-
Йде вже 8 місяц запису на слот ,ото збожеволіти🤣😂😅🥲
-
Боже який жах 🫣
-
Так і є, ви будете завантажувати свідоцтво про одруження і IRCC все побачить
-
Вам ще довго чекати. Зараз АОР і запит отримують ті хто подався 12 січня і то вже напевно з місяць. Дуже схоже, що програма знову на паузі, як було в лютому-березні, принаймні по АОРам
-
Аор тобто номер заявки ви отримаєте за рік від подачі
-
@Julia_Woo [1457792306] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 02/12/2024 19:03.
-
Я подавла заяву 10 жовтня, але досі не отримавла жодного зв'язку, номера заявки чи підтвердження отримання (AOR), чи є хтось також з жовтня і отримав щось,
-
Вона не на паузі бо дають еліджибиті та пр. Аори розшукують втрачені та теж дають але занадто повільно без просування уперед по датам
-
В будь-який, ви можете мати 2 паспорти за законом
12 Jan 2024, 17:45
346864/428368
4 minutes ago