PR CUAET
-
І тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/inadmissibility/reasons/medical-inadmissibility.html
-
Всі документи від лікарів є, двох канадських клінік. Дитина + являється пацієнтом СікКідс, тобто проходить під контролем цієї лікарні тут. Але там немає конкретних прогнозів в тих реферансах на майбутнє. В принципі це й неможливо
-
Тут можете почитати ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1448&top=8
-
Податься на продление wp можно только из Канады
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 "Зменшення імміграційних квот та що нас чекає у 2025 році" youtu.be/0_xwafmYNIk?si=nijOL73xzFeH7DfF
-
Дуже співчуваю вашій втраті. Повідомити про це вам все одно доведеться, якщо не зараз, то коли отримаєте AOR. Можна, звісно, звернутися до адвоката та попросити гуманітарне виключення. Однак я також рекомендую обговорити це питання з імміграційним консультантом, який, можливо, порадить розглянути інші програми (наприклад, гуманітарну). За час, поки ви отримаєте лише AOR (а наразі навіть січень ще не отримав його повністю), і до проходження етапу "eligibility" може минути багато часу. До того ж, "eligibility" ще потрібно буде успішно пройти. Тому, можливо, є сенс подати заяву також через гуманітарну програму, адже це може бути швидше. Але обов’язково обговоріть це з професіоналом. Сподіваюсь, що все у Вас буде добре!
-
Доброго дня. В заявке на EOI в секции work experience спрашивают работаю ли я Альберте или за пределами. Каков правильный ответ если физически я работаю в строительном лагере в Британской Колумбии но числится организация в Калгари? Кто то был в такой же ситуации? Что вы ответили? Заранее спасибо
-
Дякую
-
Я отримувала три паспорти це зайняло 10 хвилин
-
Loe буду писати, чоловік навчався, і йому взагалі повістка не приходила. Потім пішов забрав квиток
-
Не думаю, що з кардіо можуть бути проблеми з inadmissibility
-
Я їздила на минулий неділі у вівторок, видача починалася о 15:00 , і якраз остання дівчина вийшла о цей час, на подачу більше нікого зі слотами не було без слотів консул не приймав. І одразу почали кликати по черзі на отримання паспорта
-
Користувача Sofia було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
А я так і не зрозуміла. Можете, будь ласка, пояснити) Бо чекаю на подачу на заграни для дітей, аби одразу подати на нові перміти і на гуманітарну програму. А тепер з того, що я зрозуміла я маю вибирати? Чи на одне подавати чи на інше? 😥
-
Так і вказуйте в листі що наприклад із-за зміни влади в країні були певні проблеми і ніяких повісток не приходило, тому і не служив, хоча в квитку має бути вказана причина
-
зараз стоять ще ті, у кого на 11 40 на оформлення, але у віконечку видаюьть готові
-
Може кому знадобиться. Сьогодні моя сестра ходила на Нову Пошту дізнатися прайс та що можна до Канади відправити. Прайс вони не знають, бо недавно підняли ціни і не всі оператори знають всю інформацію. Список забороненого для пересилки досить великий, бо вони не мають ліцензій на пересилку багатьох речей. Можна б/у одяг і взуття, ну ще документи. Навіть цукерки не можна. Доведеться відправити Містом.
-
Я просто дав гроші, і мою справу порвали та викинули в урну. Перед цим дали мені довідку для отримання закордонного паспорта.
-
Доброго дня. В чоловіка немає Дії і Резерву + , так як він у 2022 році має заблокований український номер телефону. Який є інший спосіб зареєструватися в Дії ? Він має Приват24
-
По гуманітарній ви не можете зробити візу, перміт, чи інше. Гуманітарна веде лише до PR ( пмж ) статусу . Мається на увазі ви можете робити візу, перміти, але не через цю аплікацію, для цього потрібна окрема аплікація
12 Jan 2024, 17:45
346989/467310
about a minute ago