Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 918.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1899449568T Offline
    t1899449568T Offline
    Alena
    wrote on last edited by
    Це точно!) Іноді цей чат дійсно рятує від помилок 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t2140667722T Offline
    t2140667722T Offline
    Kateryna Zahaievskaja
    wrote on last edited by
    Скільки ви чекали на рішення про виплати ? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1899449568T Offline
    t1899449568T Offline
    Alena
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t5086553353T Offline
    t5086553353T Offline
    Олександр Герасимчук
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Може хтось стикався з такою проблемою. Через місяць закінчується ворк перміт і sin number. Ворк перміт вже продовжив , але документ прийде через декілька місяців. Як продовжити sin number?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ernest Dmytrenko
    wrote on last edited by
    Нет. Только in-person.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1899449568T Offline
    t1899449568T Offline
    Alena
    wrote on last edited by
    Хто знає чи можна відкрити FHSA онлайн в CIBC? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Myroshnychenko
    wrote on last edited by
    Торонто роблять якщо є старий закордонний паспорт. Якщо не має старого закордонного паспорту та немає айді старого то не зробили би. Так мені сказала дівчина в консульстві в Торонто. Дитині 14.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii
    wrote on last edited by
    Тобто потрібно питати в різних банках. Зрозумів - дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1933412997T Offline
    t1933412997T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Можуть, я відкрив їх штук 70-80. Один момент який викликає дебати, чи можна відкрити якщо мав власне житло в Україні. Наш банк отримував пояснення від податкової, що ні не можна якщо володів цим житлом в рік відкриття FHSA чи 4 роки до нього самостійно, спільно, чи якщо твій супруг чи common-law parter володів в той самий проміжок часу. Але деякі банки все одно відкривають не дивлячись на це пояснення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    То есть если карты все до 30% используются, а одна больше 50% использована то это не есть гуд?
    1 Reply Last reply
    0
  • t380221252T Offline
    t380221252T Offline
    Ira K
    wrote on last edited by
    Багато людей? Вони ж ще без слотів видають, так? Напишіть будь ласка як все пройде, бо ми завтра з дитиною летимо 🫠
    1 Reply Last reply
    0
  • t5086553353T Offline
    t5086553353T Offline
    Олександр Герасимчук
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Може хтось стикався з такою проблемою. Через місяць закінчується ворк перміт і sin number. Ворк перміт вже продовжив , але документ прийде через декілька місяців. Як продовжити sin number?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5086553353T Offline
    t5086553353T Offline
    Олександр Герасимчук
    wrote on last edited by
    Прислали номер аплікації через два дні після подачі
    1 Reply Last reply
    0
  • t463766952T Offline
    t463766952T Offline
    Oleksandra Syrotyn
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо з таким хтось стикався. В мене така ситуація. Прислали запит на оригінал довідки про несудимість з України. Я також проживала в Чехії протягом майже пів року без двох днів. Чи потрібно їм надсилати ще довідку про несудимість з Чехії? Бо вони уточнили за Україну, але не уточнили за Чехію. Запит звучить так: Police Certificate: From each country/state where the residence period has been six months or longer since the age of 18, provide an original police clearance certificate original non-translated version of your police certificate from Ukraine Буду вдячна за будь яку інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Ми відкривали в ТD і знаю що в інших банках теж відкривають. І не питають за нерухомість в Україні
    1 Reply Last reply
    0
  • t567171783T Offline
    t567171783T Offline
    Дарья Червоненко
    wrote on last edited by
    Вам вже прийшло підтвердження що вам апрувнули новий WP?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Толяныч
    wrote on last edited by
    Всім добра,сьогодні був в посольстві Торонто, ніяк не можу зловити сложилось для виготовлення паспортів дітям 13 років,двійнята, а тепер необхідно ловити сложилось на іншому сайті, пробував зайти і зареєструватися, а він неактивний,чи я тупий.Підскажіть будь ласка, як це зробити, щоб записатися?Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Я народилася без руки,до ліктя немає лівої руки,толікар коли заповнював форму питав,чи можу я себе обслуговувати сама, що мені важко робити, наприклад я поки не їду на роботу на машині,лише автобус або чоловік возить. Я казала,що мені важко шнурки зав'язувати і т.п,іноді використовуючи зуби,щоб щось підтримати. Лікарю треба все описати детально. Але є одне АЛЕ. Якщо це неважка інвалідність,але невиправна,тобто можете самі себе обслуговувати,якщо біля вас не буде ліків чи сторонньої допомоги,то ви не помрете,то тоді ДТС дадуть лише тоді,якщо є ще якась друга легка вада. Мені лікар казав,що все марно,не дадуть інвалідність.Бо я ношу окуляри,міопія з ассигматизмом 4,5,але я попросила окуліста вказати,що окуляри з 5 кл і погіршення є. Вона каже,що це від старості вже.Дали інвалідність пожиттєво. Короче зробила висновок,що не треба вірити,хто каже не вийде, треба пробувати. По друге,перевіряйте,що вони вам у формі пишуть,щоб вказали всі важливі моменти.Перед походом до лікаря,перекладіть форму і самі почитайте,що в кожен пункт вам вказати. Обов'язково вказуйте людину,яка допомагає інваліду або хворому,це на першій чи другій сторінці.Тоді цій людині може прийти повернення таксів. Бо у мене зарплата мін.,то і так мені все повернули без ДТС,а у чоловіка зарплата більша,то йому ще вернули більше тисячі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t463766952T Offline
    t463766952T Offline
    Oleksandra Syrotyn
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо з таким хтось стикався. В мене така ситуація. Прислали запит на оригінал довідки про несудимість з України. Я також проживала в Чехії протягом майже пів року без двох днів. Чи потрібно їм надсилати ще довідку про несудимість з Чехії? Бо вони уточнили за Україну, але не уточнили за Чехію. Запит звучить так: Police Certificate: From each country/state where the residence period has been six months or longer since the age of 18, provide an original police clearance certificate original non-translated version of your police certificate from Ukraine Буду вдячна за будь яку інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Дякую, це для донечки, теж вроджено. Лікар казав, що немав раніше такого досвіду і не знає. Сказав заповнити електронно і йому лише код на його частину. Спробуємо так, зір теж храмає і носить лінзи доця.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags