PR CUAET
-
Повезло їм ) мене пропустили
-
Спасибо, буду ждать.
-
Доброго дня. Друзі що швидше WES чи IQAS
-
Доброго дня. Друзі що швидше WES чи IQAS
-
А який у вас офіс розглядає? Часом не цікавились?
-
Привіт! Мене звати Юлія Михайленко Пропоную послуги нотаріального перекладу документів для імміграції (за стандартами та з суворим дотриманням вимог IRCC) ✅ Українська, російська, англійська мови. ✅ Член Асоціації перекладачів Саскачевану ✅ Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів. ✅Працюю по всій Канаді (крім провінції Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! ❓Поставити запитання стосовно перекладу можна за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Довіряйте роботу над Вашими документами професіоналам!
-
Привіт! Мене звати Юлія Михайленко Пропоную послуги нотаріального перекладу документів для імміграції (за стандартами та з суворим дотриманням вимог IRCC) ✅ Українська, російська, англійська мови. ✅ Член Асоціації перекладачів Саскачевану ✅ Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів. ✅Працюю по всій Канаді (крім провінції Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! ❓Поставити запитання стосовно перекладу можна за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Довіряйте роботу над Вашими документами професіоналам!
-
Монреаль славнозвісний
-
Я бы порекомендовал писать что не служили (везде na в форме) + письмо с объяснением. По типу в школе ходил в военкомат на проверку, но был не призывного возраста, после учился в универе и по закону была отсрочка, после универа никакие повестки не получал, в военкомате выдали справку для получения загранпаспорта, никаких вопросов о срочной службе не было, выехал за границу и в Украину больше не возвращался (если это правда), документов из военкомата нет, так как уезжал из страны в попыхах и не было времени собрать все документы/ что-то потерялось в процессе переезда. Понятно что говорить что тебя отмазали за деньги нельзя, это считай что сразу отказ будет в пр, но как-то оптекаемо сказать что военкомат на службу не приглашал, из страны уехал законно пересечь границу, намерений возвращаться нет и возраст по призыву срочной службы прошел, поэтому больше действие закона на меня не распространяется. Но принимай решение сам и на перед думай что ты пишешь, что может вызвать доп вопросы и какой ответ ты предположительно можешь на них дать.
-
Підкажіть, коли наступна доставка паспортів в Торонто?
-
Доброго дня, планую їхати забирати виготовлений паспорт у Едмонтон, хто там був останній раз, як там проходить видача? Жива черга чи потрібно реєстрація?
-
У Вас запросили з України, надавайте з України. Запит починається з того, що треба довідки з країн де Ви перебували 6міс. і більше. Дякуйте, що офіцер зрозумів, що ви були менше 6місяців в Чехії.
-
У мене такого немає
-