PR CUAET
-
Вам потрібно скан паспорту завантажувати
-
можливо тоді хтось знає за скільки прийде пошта, якщо знаходжусь в Галіфаксі, а буду їхати в Оттаву оформляти паспорт. я так розумію найкраща пошта це DHL
-
у вас оригинал был выдан электронный? в формате pdf? вам организация не выдавали свидетельство на фирменном бланке?
-
Чи можливо податись на закордонний паспорт дитині в живій черзі?
-
А хто як зараз відправляю паспорти після продовження візи, якщо Канала пост страйкує, а дали тільки 30 днів на відправку
-
Я бачив що все ще 19 вересня отримує в вотсапі
-
Йому саме Дія потрібна? Чи йому потрібно податися на виготовлення нового закордонного паспорта? Якщо так, то можна без Дії обійтися.
-
з оригіналу свідоцтва про народження
-
если принтером, то с чего напечатано то, что у вас есть?
-
@kariana41 [961144197] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 03/12/2024 00:14.
-
копія (зроблена принтером)
-
МФУ тогда, а не принтер. По сути человек спрашивает не т Вашей технике, а с чего у Вас копия и какого формата документ. Елена даёт очень толковые ответы, не стоит каверкать и давать ликбез по офисной технике
-
але окей, якщо термінологія настільки докорінно змінює суть справи, то най буде сканер чи ксерокс
-
Слоти в Торонто
-
Дякую
-
ви смієтесь зараз? принтер не робить копії? скан це те, що принтер сканує і заливає у електронний формат копія - те, що принтер копіює і друкує кольором або чб форматом
-
Фото до 12 лет, после фотографию делают на месте
-
теж цікавить за Оттаву, чи треба мати фотографії з собою якщо 16+, чи роблять на місці
-
Купляєте sim онлайн і все маєте новий номер . Або хтось з знайомих нехай купить ( якщо є в Україні)
-
я не понимаю вас, тк принтер не делает копии. принтер распечатывает документ с электронного формата. копии делает сканнер или ксерокс чтобы вам ответить, надо понимать, что именно у вас есть- то, что вы называете копией, и как и чем эта 'копия' отличается от 'оригинала", если их положить рядом
12 Jan 2024, 17:45
347168/447052
23 minutes ago