PR CUAET
-
вариантов много: -не знает тонкостей онлайн подачи -просто не знает -хочет перебдеть -последствия других программ; есть программы, где цветные фотокопии обязательны, а ч/б не принимаются
-
Ось тут: t.me/prcuaet/400671
-
Дякую. Спробуємо
-
У нас 2 июля, но мы надеемся на Новогодние чудеса, а вдруг сейчас как начнут рассматривать !!! поэтому мы все время в группе, чтобы не пропустить судьбоносный момент:)))
-
Чоловіку потрібно на свій новий паспорт і на подачу документів набуття громадянства дитині , народженій в Канаді . Без резерву + його не приймуть
-
В Торонто фото робити на місці , в консульстві , ми з сином були за 2 міс до його 17 річчя.
-
дуже вам дякую. тоді не розумію, чому мій іміграційний консультант мені весь день мозок виїдає
-
Зайдіть в гілку про слоти, там недавно прикріпляти відео про те, як це зробити.
-
Так вони не забороняють чб копії документів. Все що ви відправили до ірсс це і є цифрові копії
-
Дякую, мені якраз в Едмонтоні
-
в требованиях написано 'фотокопия оригинала'. в требованиях не написано, что 'фотокопия' должна быть цветная. у вас сейчас на руках фотокопия оригинала. можете подавать
-
Може хтось знає, або направить де шукати цю інформацію. Я переживаю , що ми не встигнемо отримати паспорт доньки . Вона вчиться в 12 класі але в аеропорту нам дали на неї WP . На якій підставі можно буде продовжити WP після 31 березня? Дякую за заздалегідь за поради
-
Це Торонто, забув написати
-
Підкажіть, будь ласка, маю акаунт в IRCC, але введено невірну відповідь на питання і акаунт заблокований, можна його якось розблокувати чи вже створювати новий. У питанні були імена і прописала невірні букви🫣
-
Тільки що взяв 3 сложилось на виготовлення паспортів собі і дітям на 18.12,були сложилось і на раніше, але мені 3 і взяв пізніше, а з 31.12 по5.01взагалі 41 слот
-
Так. Канадська дебетова картка.
-
Продовжіть паспорт
-
Ви впевнені, що це саме на виготовлення нового паспорта, а не на видачу вже готового? Перевірте на всякий випадок, яка саме консульська послуга пише у вас.
-
Вони вже як почали розгляд, аж 12 січня місяць розглядають
-
Приймають чи ні експрес доставку паспортів з України в консульство Канади,може хто в курсі?
12 Jan 2024, 17:45
347206/451547
less than a minute ago