PR CUAET
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
роблять на місці
-
А це як ? Перечитувати тупо весь чат від початку ?? Навіщо взагалі тоді тут сидіти якщо важко відповісти людині і надрукувати пару слів 🤦♀️🤦♀️
-
📌 “PR через Біженство: варто чи ні?" 🌍 Запрошуємо на вебінар 🗓 Коли: 5 грудня, о 7:00 вечора (Toronto time)� 💻 Де: Онлайн. Що обговоримо: 1️⃣ Різниця між гуманітарною програмою та біженством. 2️⃣ Ризики та переваги звернення за статусом біженця для українців.�3️⃣Кому варто подаватися на статус біженця в Канаді? 4️⃣Документи, докази, стратегія.� 🇨🇦Інна Коган - досвідчений імміграційний адвокат із понад 22 роками практики допоможе розібратися у всіх нюансах імміграційного процесу та поділиться цінними порадами. 👉 Реєструйтеся зараз: innakoganimmigration.tilda.ws Скористайтеся можливістю дізнатися про свої шанси та правильно підготуватися до імміграції!
-
📌 “PR через Біженство: варто чи ні?" 🌍 Запрошуємо на вебінар 🗓 Коли: 5 грудня, о 7:00 вечора (Toronto time)� 💻 Де: Онлайн. Що обговоримо: 1️⃣ Різниця між гуманітарною програмою та біженством. 2️⃣ Ризики та переваги звернення за статусом біженця для українців.�3️⃣Кому варто подаватися на статус біженця в Канаді? 4️⃣Документи, докази, стратегія.� 🇨🇦Інна Коган - досвідчений імміграційний адвокат із понад 22 роками практики допоможе розібратися у всіх нюансах імміграційного процесу та поділиться цінними порадами. 👉 Реєструйтеся зараз: innakoganimmigration.tilda.ws Скористайтеся можливістю дізнатися про свої шанси та правильно підготуватися до імміграції!
-
купа людей сьогодні приїхали забирати по старому графіку, слоти закінчили приймати о 15:30, за цей час пропустили 4 людини забрати паспорти бо в них були літаки на третю годину, всі інші чекали до 4 (можливо комусь видали в період з 15:30 по 16 але то вже таке)
-
Заповнюю продолжения WP собі та VR дитині в одній заявці, хтось може під казати, які документи потрібно додати сюди? Я розлучена з батьком дитини і якщо правильно розумію, то треба згоду батька дитини, тільки на ЩО? По третьому документу взагалі не розумію, як я маю довести опіку над дитиною? Може в кого були такі ж запити, поділіться досвідом, будь ласка🙏
-
Як мені треба було зловити слот, я перечитала більше 2000 повідомлень
-
по типу: полетів у США, подав на виготовлення нового паспорту, але попросив прислати в Канаду DHL-ом за місцем проживання.
-
Адміни наголошують, що всі відповіді надаються на волонтерських засадах
-
Нагадайте, будь ласка, забирати паспорт обов'язково приїзджати? Чи можна замовити доставку курьерською службою в іншу країну?